Tento problém má zřejmě více lidíMartasBrno píše:Víš, ten problém s tím, že mi furt mizí benzín z nádrže, ten mám taky. A furt nevím, jak se ty úniky zastavujou, furt to někde mizí. Pořád aby to člověk dolíval a vono to zase a zase a zase mizí.

Moderátor: Moderátoři
Tento problém má zřejmě více lidíMartasBrno píše:Víš, ten problém s tím, že mi furt mizí benzín z nádrže, ten mám taky. A furt nevím, jak se ty úniky zastavujou, furt to někde mizí. Pořád aby to člověk dolíval a vono to zase a zase a zase mizí.
Tak to je dobrá vychytávkaCrocodile píše:Taky teď dělám nový kryt rezervy - u kombíků je to v originálu sololitová deska, ta moje už je v tak špatném stavu, jako je řecká ekonomika.
Takže mám z překližky rozpracovanou novou desku, na ruském foru vaz04.ru patřící klubu VAZ 2104 jsem narazil na dobrou vychytávku, aby se nemusel vyndavat celý kryt když se leze jen pro hever apod. v přední části prostoru pro rezervu, tak se na pantech odklopí jen tento kousek. Časem nafotím.
ta deska je dobrou ukazkou klesajici kvality vyroby. ja ji po 23 letech mam v 90% stavu. vsechny nove 21044 ji maji po par letech na mader. bud je to drastickym zachazenim, coz si az tak nemyslim, nebo jsou ty nove desky proste smejdy. ale to jen tak pro zajimavostdvk píše:Tak to je dobrá vychytávkaCrocodile píše:Taky teď dělám nový kryt rezervy - u kombíků je to v originálu sololitová deska, ta moje už je v tak špatném stavu, jako je řecká ekonomika.
Takže mám z překližky rozpracovanou novou desku, na ruském foru vaz04.ru patřící klubu VAZ 2104 jsem narazil na dobrou vychytávku, aby se nemusel vyndavat celý kryt když se leze jen pro hever apod. v přední části prostoru pro rezervu, tak se na pantech odklopí jen tento kousek. Časem nafotím.Mám tu desku už taky na šmelc, tak jak budu dělat novou, udělám taky dělenou.