Vlaky

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
MartasBrno

Re: Vlaky

Příspěvek od MartasBrno »

Ano, používáme SporoTiket Česko. A taky ČD Promo.
S tím promo jsem měl stejný problém jako popisuješ, ale jen na polovině cesty :-)
Akorát to ještě žádné čárové kódy neuměli, ťukali tam všechno ručně.
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Já vyznávam klasiku, prostě přít k pokladně a koupit si lístek. Sem tam třeba ňáký sone+ nebo tak, ale skrz okýnko. Ňáký ešopy, moc tomu nevěřim a ani nevim, jak to funguje.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Když tu ta debata je,víte někdo jak nejlépe ušetřit peníze u ČD?Akční ceny nebo něco podobnýho,co je zraku neznalého cestujícího skryto?
Žádný IN karty ani nic podobnýho nemám,vlakem moc nejezdím.
Jedná se o jednorázový cesty zpět a klidně i tam:Olomouc-Michalovce případně Košice nebo Čierná.Normální jízdenka čd stojí 700kč,autobus ale 300kč :roll: ,ale radši bych ten vlak.Kdy tam začít jezdit ten jančura?

Lůžko nebo lehátko neberte v potaz,v nočním vlaku mi je k ničemu!
MartasBrno

Veverka, ano, používáme SporoTiket Česko. A taky ČD Promo. viz. www.cd.cz
Obrázek
a když jsem se v 15-ti rozhodoval co dál dělat, poslouchat sestry byla pro mě jasná volba... :-D
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Veverka, běž pracovat k Dráze :mrgreen: .
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Cory

Příspěvek od Cory »

No a že história sa neopakuje :mrgreen: Včera večer pomaly nastupujem do lôžkového vozňa č.14 a zrazu cítim starý známy zápach, sprievodca ma posiela do kabínky č.8 na spodné lôžko - presne tam, kde som bol pred 2 týždňami :D Potvrdil mi to aj fakt, ze som videl do susednej kabinky cez škáru medzi stenami - ej, ale tá dievčina dlho vysvecovala :mrgreen: Ale už tam bolo teplo, no v Bratislave uz celkom zima, pretože okno, ako sme mohli vidieť, dobre netesní :lol: Aspoň tam opravili záves, no nefungovala roletka.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
plavec

Příspěvek od plavec »

No kupovat jízdenky přes okýnko v PE, když místo pokladníka večer to prodává výpravčí, nebo dispečer, kterej se v těch všech nabídkách moc neorientuje je docela zážitek. Ten eshop není špatnej, je to poměrně rychlý, po zaplacení Ti přijde obratem jízdenka ma mail a vytiskneš si ji a valíš . Vyšlo mě to ještě levnějc. U okýnka za 50kč a přes shop za 48kč, asi je to defacto levnější o ten vrácenej bonus za bezhotovostní platbu.
TO Veverka: http://www.cd.cz/spojeni/conn.aspx?_s_i ... mdSearch&= Tak do zahraničí to spočítat neuměj na našem webu. :-(
Mohl bys využít SPOROTIKET Slovensko: cena: Olomouc – Košice 15 € 380 Kč tam: 121
zpět: 120 S tím že do Michalovic by sis zakoupil lístek slovenskej v SK.
http://www.cd.cz/mezinarodni-cestovani/ ... opa/-3949/

Ono když se ví jak na to, tak ani není nutný mít inkartu. Různý SoNe+ , ČD Net y , sporotikety....
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
Crocodile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crocodile »

K tomu tisku jízdenky doma, je potřeba barevná tiskárna?
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)

Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy Lada
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Plavec:dík,za 380kč do Košic,to už je hodně zajímavé.
MartasBrno

Crocodile, není potřeba. Ale platí to pro Promo jízdenku, která je jen mezi pár velkými městy... Na nic.
Plavec, SporoTiket není žádné vyřizování, žádný problém, vypadá to takhle:
https://www.cd.cz/eshop/connres_2G.aspx ... e63d091788
Obrázek
plavec

Příspěvek od plavec »

TO MartasBrno: na odkazu na mě vykouklo červeně: "Chybné parametry v URL stránky. "
Tak jasné, že si ju můžu koupit na eshopu a vyzvednout o pokladny, ale problém je v tom, že výpravčí a dispečer zvládne prodat leda tak obyčejnou jednosměrnou do Lhoty za hotové. KDyž jsem tam ten sporotiket kupoval, stáli tam u pokladny dva pracovníci a nedařilo se jim to prodat, natož zaplatit kartou. Když to nakonec nějak sesmolili s pomocí na telefonu , tak bylo půl minuty do odjezdu mojeho posledního večerního vlaku. Atmosféra by se dala krájet.
Když mi nahrávali aplikaci, tvrdilii že je nahraná, přitom ani za dva dny na inkartě nebyla. Museli to nějak sesmolit dodatečně.
Halt za pokladnou maj mít pokladníka a u řídícího pultu dispečera, na stroji strojvedoucího a značit lístky ve vlaku má průvodčí. Že v pokladně není pokladní, ale dispečer, či výpravčí je takový divný, zvlášť, když maj toliko nabídek a vyznat se v tom všichni nemůžou.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch :-D
MartasBrno

Je mi líto...
Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Tak, už jsem od toho požáru byl v Klatovech, tak jsem udělal pár snímků z mobilu, tak pro představu: http://ladusa.rajce.net/Nasledky_pozaru ... ST_Klatovy
Zapálil to bezďák, kterej se chtěl vloupat pro cigára tak, že chtěl nahřát plexisklo, aby šlo líp vyrazit. No a to nahřívání se mu vymklo...

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Michal Pokorný

Příspěvek od Michal Pokorný »

Jo, kdy u vás byl Čáp dal by to dohromady raz dva 8)
Když v Roudnici vyhořela hala nahoře (od nápojového automatu) byl tu Čáp ještě zaměstnán.
Přál bych ti vidět jak Čáp s jeho kolegou odmašťují a malují strop haly na vlastnoručně postaveném lešení. Vypadalo to jako Pat a Mat live :lol:
Navíc nádražka hned vedle :P
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Nu jsem na to zvědavej, po válce jim to trvalo 14 let, než postavili nový nádraží, tak jak dlouho bude trvat tuto :lol: Ale docela z toho mam obavy, aby nezmizely některý pěkný věci, třeba ty dveře, nápisy, repráky, lampičky... Nu uvidíme.

A tadydle záběr ze zkušební koleje ve Škodovce: http://www.youtube.com/watch?v=BqviLBl_ ... AAAAAAAAAA

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“