![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
To vám říká moderátor
Moderátor: Moderátoři
nie to nemusíš len stačí ak sa budeš správať ako kultivovaný človek a nie ako báči z horného konca dediny a nebudeš zbytočne niekoho urážať len preto, lebo nemá rovnaký názor ako ty. a čo sa týka tvojich rečí... na internete dokáže byť každý frajer ale ak budeš mať cestu na Ukrajinu kľudne sa zastav v KE a môžeme si to v pokoji vydiskutovať do očí. ja s tým problém nemám. a nemyslím že som drzý, práveže sa s tebou bavím dosť slušne čo čakám aj ja od teba. Alebo chcem tak veľa?Sid píše:mayo: A nemám sa ti ešte aj klaňať a onikať ti
Tak jsme v sekci PoklábosmeVašátor píše:A dostOstatní narážky si nechte pro sebe, polejte se studenou vodou a zklidněte se
![]()
To vám říká moderátor![]()
Tak jest! Navíc je to slovo moderátora a to je závazné.Vašátor píše:Pravidla slušného chování by se měla dodržovat všude. Nejen v různých sekcích, ale i mezi lidmi ...
Jen chci upozornit, že ceny 603, které jsou vidět v inzercích jsou kolikrát zbožným přáním prodávajících, stejně tomu bývá v případě 500 OHCVašátor píše:
S tímto NESOUHLASÍM. Investovat do veteránů je dnes celkem populární a jedná se o investici, která neztrácí na své hodnotě ... ba naopak. Vlastnit veterána znamená zhodnocovat svoji prvotní investici. Ovšem ne každý veterán je na to vhodný. Když to vztáhnu na Ladu, ceny žigulíků v PŮVODNÍM krásném stavu jdou stále lehce nahoru. Lehce, ale jdou. Jenže žigulíklů je u nás stále mnoho a tak se nedá předpokládat, že se během pár let jejich cena nějak vyšvihne. Ovšem podívejme se třeba na Tatru 603. Po převratu je nikdo nechtěl, končili ve šrotu, tisíce se jich vyvezli do zahraničí ... a dnes? Za šrot zapadlý v bahně je dnes reálná cena 50 000kč, za nádherný kus jsme na půl milionu...
Naopak investice do nového či ojetého nehistorického auta se na 100% nikdy nevrátí (pokud se nejedná o adepta na youngtimer).
Inu co nadelame, strilet se z toho nebudem, ale mel by sis to jeste rozmysletSid píše:Rozhodol som sa teda, keď vám vadia moje názory a moje jednanie, že končím s týmto údajne ladaklubom a nebudem sem viacej chodiť.
Před rokem jsem koupil staré Volvo ve velmi pěkném stavu, které se každému líbilo, ale všichni říkali, že za tu cenu je to nesmysl. Pro mě ale takovou cenu mělo a rozhodně nelitujiVašátor píše:a pánové, teď mi to vysvětlete ... objevil se tu inzerát na tu oranžovou 2103 se střešním oknem za 60000kč a nějaký den poté "prodáno". Je to fejk? Nebo realita..