Dík ale tentokrát patří Ctiradovi. Mě napalo UAMK a Ctirada Blahout a že se večer podívá co a jak. Já ho předběhl a "vyžral" mu to.Chettak píše:Myso píše:
(barevny lentilky) a velkej aplaus a diky Patracovi a Blahout teamu!!
Chettak
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Moderátoři
Dík ale tentokrát patří Ctiradovi. Mě napalo UAMK a Ctirada Blahout a že se večer podívá co a jak. Já ho předběhl a "vyžral" mu to.Chettak píše:Myso píše:
(barevny lentilky) a velkej aplaus a diky Patracovi a Blahout teamu!!
Chettak
jaký dary není problém Blahout má na webu dobrovolnou sbírku tak mu Ladaklub přispěje. Blahout je z Prahy a účast přislíbil dokonce i s obouma autama a je ochotný přivézt i stan a nabízel v připadě neúspěchu jakési letiště někde v Lounech u Prahy???? tuším nevím.... to vše ale za předpokladu propagace trzn pokud tam někdo přijede tak je to sraz na podporu Rallye klubu Blahout.. Neviděl bych v tom problémMartanasse píše:Moc bych s těma darama nejásal, nezapomínejte na režijní náklady a tolik lidí asi taky nepřijede.. 50,- Kč vstup je krásná cena![]()
Čím dál víc mě mrzí, že prošvihnu hlavní část dne, jestli se vůbec dostavím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne těch 50 kč bude pouze na podporu závodění a dík za to že to díky němu půjde. Náklady spojené s Bechyní budou hrazeny z peněz Ladaklubu tzn z příspěvků chodu fóra. Navíc pokud plocha bude zadara tak v podstatě žádný náklady nebudou, tak každý kdo přispěje organizací či vlastním nápadem pomůže. V loni to bylo taky a každej do toho dal něco svýho a šlo to nebyly potřeba peníze. Pokud by se třeba půjčovaly hajzlíky nebo třeba nakupovalo nějaký občerstvení tak z peněz webu a jejich prodej musí být kalkulovaný tak, aby se peníze alespoň vrátily. Pokud se něco vydělá půjde to do pokladny a následně na provoz fóra. momentálně máme na účtu asi 5 tisíc. z dobrovolných příspěvků.Martanasse píše:Myslel jsem dar ze vstupnýho, z těch 50ti korun. Myslím, že to taktak pokryje nákady na přípravu srazu..Pátrač píše:jaký dary není problém Blahout má na webu dobrovolnou sbírku tak mu Ladaklub přispěje. Blahout je z Prahy a účast přislíbil dokonce i s obouma autama a je ochotný přivézt i stan a nabízel v připadě neúspěchu jakési letiště někde v Lounech u Prahy???? tuším nevím.... to vše ale za předpokladu propagace trzn pokud tam někdo přijede tak je to sraz na podporu Rallye klubu Blahout.. Neviděl bych v tom problémMartanasse píše:Moc bych s těma darama nejásal, nezapomínejte na režijní náklady a tolik lidí asi taky nepřijede.. 50,- Kč vstup je krásná cena![]()
Čím dál víc mě mrzí, že prošvihnu hlavní část dne, jestli se vůbec dostavím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Možná by nebylo od věci s Blahoutem domluvit i další spolupráci a snažit se ho dostat na fórum:-) To už je ale otázka domluvy...
Pšendo, opět platí, že to můžem řešit společně. Koukal jsem že máme na starosti Mediální marketing, navrhoval bych, probrat to na schůzi, domluvit si, kdy na koho vlítnem, na koho víme jak, na koho nevíme jak.Pšenda píše:Jestli je Pan Blahout z Prahy, tak mi pošlete na SZ kontakt, a já to s ním domluvím. Případně se s ním někde sejdu.
Rafan píše:Jeste nevim jestli pojedu, kazdopadne mi necini problem zavolat do AutoMotoRevue a par redakci internetovejch novin at o tom neco malo napisou. Pak se Salwadore bude mozna hodit i videodokumentace
Ctirade..co se tyce jizdy zrucnosti.. mas nejaky navrhy na diplomy, bo to nechas ciste na me a Salwadorovi, jakozto "graficich"?:)) BUdes je chtit vseobecne, bo rozdeleny podle nejakych kategorii??Ctirad Vyskočil píše:Pátrači.
Na vědomost dávám,že jako třetí do party k jízdě zručnosti se nabídl Kamil Teplárek.Takže jsme v plném počtu a můžem zahájit přípravy.
Ty dvě Stopky, bych viděl jako životní nutnost. Protože tam až se něco semele, tak to bude průser nad průsery.Ctirad Vyskočil píše:Myslím,že dvě stopky by se šikly.
Co se týká diplomů,tak to nechám na graficích.Chettak píše:Ctirade..co se tyce jizdy zrucnosti.. mas nejaky navrhy na diplomy, bo to nechas ciste na me a Salwadorovi, jakozto "graficich"?:)) BUdes je chtit vseobecne, bo rozdeleny podle nejakych kategorii??Ctirad Vyskočil píše:Pátrači.
Na vědomost dávám,že jako třetí do party k jízdě zručnosti se nabídl Kamil Teplárek.Takže jsme v plném počtu a můžem zahájit přípravy.
Jinak to plati vseobecne i pro ostatni! Jizda zrucnosti, sprinty...a jakakoliv jina soutez.. chtel bych vas vsechny poprosit, abyste mi dali predem vedet, jaky souteze budou, popripade jak byste si prali ty diplomy, abych to mohl udelat...
navrhy, pripominky... hazejte mi to do SZ, nebo do mejlu! Diky!!
Jooo..a jeste me napadlo..organizatori, popripade tlumocnici..nechcete udelat cedulky? Pro rozliseni od "ostatnich" ladistu? Protoze pochybuju, ze nejakej cicmunda z Madarska bude tezko vedet, kterej z nas je organizator... takhle by aspoon mohl vedet, za kym ma jit.
A chcete je jako karticky na snurku na krk, nebo neco jak vizitky na sichrhajzku??
Chettak
Za tento program si zodpovídají organizátoři sprintů a myslím že po dobu sprintů jestli jsou dva tak ještě dva lidé můžou pomoct. Třeba i s foťákam či kamerou. protože úrůjezd v tý silnici už se koná v celkem solidní rychlosti. Je to na jejich organizaci.Ctirad Vyskočil píše:Ono úplně ideální by bylo,kdyby tam stál jěště během sprintů člověk nebo dva.(dozor)Teepee píše:Mno, to budiž. Lepší něco než nic.Pátrač píše:Když jim to dáš do prostřed asfaltu tak to asi těžko přehlídneš. Beru to jako velice dobrej nápad.
Protože nevím jestli by v případě střetu v prostoru křížení silnice s plochou letiště byla LADAúčastníku něco platná na černo umístěná "Stopka", tak připomínám: buďme tam i při umístěných Stopkách opatrní.