!!!VÝSTRAHA!!!

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

dandy

!!!VÝSTRAHA!!!

Příspěvek od dandy »

ako som dostal tak púšťam ďalej, niečo na tom môže byť

:!: NOVÝ SPÔSOB KRADNUTIA ÁUT :!: TO NIE JE ŽART,ALE SKUTOČNOSŤ :!:
O čo ide ???
Parkuješ predkom auta. Vrátiš sa do auta, naštartuješ, začínaš cúvať, aby si vyšiel z parkovacieho miesta, pozeráš sa dozadu ... a vidíš lístok, ktorý ti zacláňa pri plnom výhľade, alebo si zvedavý čo to je - zastavíš v cúvaní a vystúpiš, aby si ho odstránil. Keď sa blížiš dozadu auta zlodej odniekiaľ vyskakuje, nasadá do auta, odchádza a Teba necháva na parkovisku.
Naviac odchádzajú s ním všetky veci aktovky, kabelky, ... a prichádzate nielen o auto, ale aj o peniaze, dokumenty s adresou bydliska a možno aj o kľúče od bytu, či domu. A tak naviac aj váš byt, či dom i vaša osobnosť i vaši blízki sú v ohrození.
TO JE NOVÝ SPÔSOB ZLODEJOV. Ak zbadáte lístok na zadnom skle cúvajúc na parkovisku NEZDRŽUJTE SA vystupovaním z auta, strhnete ho po príchode domov. Rada: Parkujúc zadnou časťou vozidla, vychádzaš dopredu a nepozeráš na zadné sklo auta. .
Nikita II, 1974
Nasťa 2016

chatka 12 forever
člen LKCS
Veverka

Re: !!!VÝSTRAHA!!!

Příspěvek od Veverka »

HOAX,policie čr takový případ neeviduje,tady k tomu chodí ještě varování že si cigáni lehaj pod auta a pak chtějí odškodné.
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Třeba u nás to není, ale v cizině jo. Viděl jsem někde na youtube vide z bezpečnostní kamery, jak někdo přivázal za auto plechovky a když dotyčnej vystoupil a šel se podívat, co mu to chrastí, tak lapka naběhnul, skočil do auta a ujel.
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Jsem dost paranoidní ale toto musela být hodně západní cizina.Když mi někdo po nastartování začne dozadu dávat lístek tak si ho přece všichnu.
Navíc majitel ihned po činu vyvolá větší hon než na ponorku Rudý Říjen. 8)
Jelen

Příspěvek od Jelen »

Mám takovej dojem, že to byl východ. Taky jsem se ale divil, že to tam dovedli vůbec vymyslet. U toho západu je to celkem jasný, tam na to hlavy jsou, ale na východu... :-P :-D :mrgreen:
Veverka

Příspěvek od Veverka »

No,ten kdo to dělá zrovna velká hlava nebude,oběť krádež okamžitě nahlásí.
Ale je fakt že toto se týká hlavně amerického kontinentu,zde na východě je tento t.č. častý jako monzum. 8)
Luky

Příspěvek od Luky »

Vzhledem k tomu, že za studena mi tam zpátečka moc neleze, tak jsem v bezpečí :mrgreen: :P
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/

Dva PoJeBy ze Skašova

„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
MacGyver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacGyver »

bleskove.centrun.cz píše:Moskva - Kuriózní způsob krádeže aut vymysleli tři ruští zloději. Využili mužského chtíče a odcizili auta řidičů, kteří pozorovali tři svlékající se ženy na pláži Balašich v Moskvě. Tři ženy se před očima řidičů postupně svlékly, a pak se na břehu řeky Moskvy začaly navzájem omývat vodou. Když dav nadšených mužů, kteří vystoupili ze svých zaparkovaných aut, aby lépe viděli, zhoustnul, zloději začali nenápadně odjíždět s jejich automobily. Když byl lup dostatečný, ženy si na domluvený signál posbíraly oblečení a zmizely v autě, které na ně již čekalo. Podle informací agentury Ananova policie po zlodějích, kteří ukradli celou řadu vozů BMW a mercedesů stále pátrá.
Takže na to taky pozor :D
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!! :toothy10:
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Já vam nevim, ale i kdybych si nevšim hned při přicházení k autu, zaparkovanýmu po čumáku, že na zadním okně mam ňákej obří kartón, tak už bych si toho stoprocentně všim po prvním otočení hlavy dozádu a šel bych to hodit do háje eště dřív, než bych vyjížděl. Páč co by to bylo za hovadinu, abych vycouval poslepu, připravil auto na odjezd a pak teprv lez ven likvidovat něco vzadu :lol:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
jacek

Příspěvek od jacek »

Opatrnosti není nikdy dost, a ten východ bych zas až tak moc nepodceňoval. Cikáni jsou taky odtamtud... Ono bohužel ze západu nám těch inteligentních věcí zas až tolik nechodí, spíš po čem lejno. Viz třeba jen z brusele, za mořem už jsou, zdá se mi, úplní magoři. Jinak dandymu díky a jak vidím, vám ostatním se něco takového přeci nikdy nemůže stát ;) J.
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

jacek píše: ... vám ostatním se něco takového přeci nikdy nemůže stát ;) J.
Přesně tak, je to tu samý neomylný co si nikdy nenaběhl :) .

Ať je Dandyho varování jakkoliv "fámovité", úplně reálně si dokážu takovou pastičku představit. Vychcánkové a gauneři mají vždy výhodu v tom, že mají již něco připravené a promyšlené, zatímco oběť je v nevýhodě neb má mysl neobvyklou situaci zmatenou, zahlcenou. Je třeba býti pozorným a rozvážným. Ještě nechutnější jsou případy kdy pachatel využívá kladných charakterních vlastností lidí co jsou třeba ochotni pomoci v nouzi apod. .
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Jelen

Příspěvek od Jelen »

I kdyby to byl výmysl, tak to teď může vzít spousta gaunerů jako návod...
Veverka

Příspěvek od Veverka »

[quote="Koko Loko" Vychcánkové a gauneři mají vždy výhodu v tom, že mají již něco připravené a promyšlené, .[/quote]
Ale teď vážně,určitě vás všechny během chvíle napadne desítka mnohem lepších způsobů jak někoho připravit o auto,než je tohle.

Jistě,stát se dneska může cokoliv a nelze se spolehat na vše,ale toto se hodí leda tak do akčního filmu z 80tých let,kde navíc neexistoval mobil,úsekovky,digitální rozpoznávání spz :lol:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Á, pán je zjevně odborník na sci-fi. :lol: :lol: Prosím tě, nedívej se už tolik na ty západní detektivky. Je to tam samá blbost. ;)
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Jaká blbost? :P Vždyt tohle je typická urban legend,nedávno bylo přesně toto s těma lístečkama zminovaný na nechnetu nebo kde,spolu s černou sanitkou co krade orgány,cigány co dávají žiletky na tobogány atd.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“