Vtipy
Moderátor: Moderátoři
Re: Vtipy
Dali mu za rohem obuškem po kebuliRaduz píše:by mě zajímalo co mu řekli ti policajti
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
hej ale potom prišiel Chuck Noris a spravil z neho feliciuPuhi píše:vyzerá to ako favorit
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Malý Pepíček (jak jinak) uměl výborně malovat.
Ve škole namaloval na zem mezi lavice myš. Paní učitelka ji uviděla a strašně se lekla.
Do žákovské knížky napsala: "Váš syn dostane dvojku z chování, protože namaloval na zem myš a já se jí polekala".
Otec odepsal: "Jen mu tu dvojku dejte! V neděli namaloval na sporák ku.du a já jsem si spálil ču.áka a náš dědek hubu".
"Pepíčku zkus hádat kolik je mi let" říká pan učitel.
- "Auto má čtyři kola, dům naproti je velký, pes dělá haf haf." Pepíček se zamyslí a řekne
- "44 let."
- "No výborně" říká pan učitel
- "jak si na to přišel?"
- "Mýmu bráchovi je 22 let a táta o něm říká, že je napůl debil."
Poslanec příjde do restaurace a říká číšníkovi: "Chtěl bych něco, co v parlamentu nemáme." Číšník odpovídá: "Mozeček může být?"
Ve škole namaloval na zem mezi lavice myš. Paní učitelka ji uviděla a strašně se lekla.
Do žákovské knížky napsala: "Váš syn dostane dvojku z chování, protože namaloval na zem myš a já se jí polekala".
Otec odepsal: "Jen mu tu dvojku dejte! V neděli namaloval na sporák ku.du a já jsem si spálil ču.áka a náš dědek hubu".
"Pepíčku zkus hádat kolik je mi let" říká pan učitel.
- "Auto má čtyři kola, dům naproti je velký, pes dělá haf haf." Pepíček se zamyslí a řekne
- "44 let."
- "No výborně" říká pan učitel
- "jak si na to přišel?"
- "Mýmu bráchovi je 22 let a táta o něm říká, že je napůl debil."
Poslanec příjde do restaurace a říká číšníkovi: "Chtěl bych něco, co v parlamentu nemáme." Číšník odpovídá: "Mozeček může být?"
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
I kdeže, to je forman, teda byl, teď je z něho halda šrotu. Nedali mi přednost v jízdě, skončil ve svodidlech.Puhi píše:vyzerá to ako favorit
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
a co třeba používat češtinu nebo slovenčinu na ČESKOSLOVENSKÝM FÓRUdvk píše:Soviet tourist at the airport in London. Officer: "Nationality?" Tourist: "Russian" Officer: "Occupation?" Tourist: "Oh no, just visit..."
Já jako dříve narozený jsem se učil ruštinu a teď už to nedoženu
Taky bych se chtěl takhle smát!Jelen píše:
®; Člen LKCS
No vidíš a já si to přeložil, že Angličané mají každého "Soviet tourista" za okupanta Československa v r. 1968. Oni se před r. 1968 také tvářili jako turisti . Také nedobrá znalost angličtiny.
Если бы автомобили Лада были безпроблематичными, я бы определенно русский язык забыл.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ono v češtině by to nebyl ale vtip. Occupation v ájině znamená jak okupace, tak zaměstnání
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
samozrejme, ved zadok nevidim...plavec píše:I kdeže, to je forman, teda byl, teď je z něho halda šrotu. Nedali mi přednost v jízdě, skončil ve svodidlech.Puhi píše:vyzerá to ako favorit
Jak psal Laďuša, česky by to vtip asi moc nebyl:
Sovětský turista na letišti v Londýně: úředník: národnost? turista: ruská, úředník: zaměstnání? turista: ale né, jen návštěva.
to zní blbě, kdyby tam bylo místo zaměstnání okupace? tak to taky ztrácí vtip
Brežněv se chlubí: "Mám nového koníčka, sbírám politické vtipy o sobě."
"A kolik jich už máte?"
"Zatím jen dva a půl lágru."
Ronald Reagan se setkal s Gustávem Husákem. Bylo to v době, kdy se jak v USA, tak v ČSSR připravovaly prezidentské volby.
"Ja vím, že asi patnáct miliónů voličů bude proti mně," povídá Reagan. "Ale i tak mě zvolí."
"Zrovna jako u nás!" odvětil Husák.
Sovětský turista na letišti v Londýně: úředník: národnost? turista: ruská, úředník: zaměstnání? turista: ale né, jen návštěva.
to zní blbě, kdyby tam bylo místo zaměstnání okupace? tak to taky ztrácí vtip
Brežněv se chlubí: "Mám nového koníčka, sbírám politické vtipy o sobě."
"A kolik jich už máte?"
"Zatím jen dva a půl lágru."
Ronald Reagan se setkal s Gustávem Husákem. Bylo to v době, kdy se jak v USA, tak v ČSSR připravovaly prezidentské volby.
"Ja vím, že asi patnáct miliónů voličů bude proti mně," povídá Reagan. "Ale i tak mě zvolí."
"Zrovna jako u nás!" odvětil Husák.
- Křečík Barbuška
Kennedy: my vás můžeme zničit dvacetkrát! Chruščov na to: my nejsme tak krvelační, nám bude stačit když vás zničíme jedenkrát.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107