2103
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
V zimě to černý auto na posolených silnicích budeš mít bílý, ale bude ti v něm teplo.MOBILonline píše:Sakra, cmelak ma zase nastrbil ... a to som uz bol rozhodnuty na ferrari cervenu no necham to, ked sa rozpustia snehy a zacnu spievat ptaci snad sa budem rozhodovat lahsie.
V létě to černý auto bude věčně flekato-šedo-špinavý (pokud tedy každý den nebudeš poctivě umývata leštit) a budeš v něm jak pečený kuře - tedy pokud nebudeš mít dobrou klimatizaci.
Tím tě ale nijak nezrazuju od toho, dát si na auto černou barvu, je to opravdu velmi krásný, když je to umytý a naleštěný.
L.
-
- Kontaktovat uživatele:
trochu rozdiel kus chromovanej listy(vacsinou hrdzavej), pod ktorou to hrdzavie a nalakovany strieborny pas o sirke polovice auta...JmJ píše:sak ty 03 a 06 maji takovou tu stribrnou listu, nebo ne?Myso píše:nezabudaj ze na zvyraznenie toho auta tam bol strieborny pas na boku...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
sem to zkusil noMyso píše:trochu rozdiel kus chromovanej listy(vacsinou hrdzavej), pod ktorou to hrdzavie a nalakovany strieborny pas o sirke polovice auta...JmJ píše:sak ty 03 a 06 maji takovou tu stribrnou listu, nebo ne?Myso píše:nezabudaj ze na zvyraznenie toho auta tam bol strieborny pas na boku...
VAZ 2104 1.3 1989
ono to zase takove neni v lete ci mam v aute +/- 5 stupnov je to hrubo jedno je uplne jedno aky tam mas lak aj tak je tam horko ako svina pri tmavej trochu viac ale ono sa to da predsa jazdou a oknom riesit...
ja ked budem robit ladovku tak jedine cernu... je to parada
a o tom spinavom a tak je uplne jedno na akej farbe mas bordel ze ano... a nerikaj ze nejsi rad kdyz se to pak leskne ako psi koule...
ano ta pastelovo matna hrdzava hneda farba s prvkami gitu je vazne najlepsia
ja ked budem robit ladovku tak jedine cernu... je to parada
a o tom spinavom a tak je uplne jedno na akej farbe mas bordel ze ano... a nerikaj ze nejsi rad kdyz se to pak leskne ako psi koule...
ano ta pastelovo matna hrdzava hneda farba s prvkami gitu je vazne najlepsia
Moje řeč. Každému typu auta sluší nejvíce vždy jiná barva. Ladám, jak to tu už někdo napsal, tmavé odstíny příliš nesvědčí. Ta černá 06-ka je sice velmi pěkně udělaná, ale ta barva to opravdu sráží. Je to fakt skoro jako pohřebák. Ferari červená je rozhodně lepší volba.Myso píše:daj cervenu, cierna zabije vsetky kontury na aute, proste to bude jak skaula-pohrebak...