Crocodile píše:Kdybych věděl jak to zařídit aby se dostala do rukou ladaklubu, tak jdu do toho, v HK jsem každý den
Ááááá jéééééje. Tady se kujou nějaké pikle.Cory píše:sz
Moderátor: Moderátoři
Crocodile píše:Kdybych věděl jak to zařídit aby se dostala do rukou ladaklubu, tak jdu do toho, v HK jsem každý den
Ááááá jéééééje. Tady se kujou nějaké pikle.Cory píše:sz
To máte svatou pravdu, no, já tady jen tak teoretizuji, k čemu sem se nakonec rozhodl a jak to udělám bych tu samozřejmě do detailu nerozepisoval, maximálně někomu, komu věřím do Soukromých Zpráv, ono to je jenom moje reakce na skutečnost, že se vůbec Lady 210x kradou, o čemž sem neměl ani ponětí a což mě dost vystrašilo a zaskočilo.Honza 21061 píše: Pokud už se chystáš nebo budeš chystat zabudovat jakékoliv zabezpečení, tak se o tom určitě nerozepisuj tady veřejně. Pak stačí že někdo "správný" z něčeho pozná, kde pravidelně parkuješ a bude mít jednodušší práci plus popis všeho, co jsi na autě vyměnil, opravil, vyřešil a jak dobře jezdí.
Já měl na Žigulu taky tajný spínač a zmizel jak pára nad hrncem. Když odmyslíme, že si nějaký dobrák od nás z práce mohl udělat kopie klíčů v době kdy jsem měl auto na tamní dílně a mohl si tam i všimnout jak to mám udělané, tak vypínač kabelu přivádějící proud na cívku po zapnutí klíčku, naprosto nemá cenu. Otevřít kapotu a propojit donesenými krokodýly a vlastním kabelem plus pól akumulátoru s cívkou, je dílem několika sekund. Totéž i s roztočením startéru bez pomoci klíčku. Na 210x velmi snadné...
Ano, zejména pokud je nyní na sociálních dávkách a na úřadě musí odpovědět na otázku zdali má auto.Laďuša píše: ... Takže šťastnej majitel se už tejden raduje
Heh tak s touto kolonkou v dotazníčku sociálky nebude problém. Kdysi jsem na sociálce toto vyplňoval, bylo to skrze tu dávku co se dávala po návratu z ZVS.Koko Loko píše:Ano, zejména pokud je nyní na sociálních dávkách a na úřadě musí odpovědět na otázku zdali má auto.Laďuša píše: ... Takže šťastnej majitel se už tejden raduje