Nokia X1
Moderátor: Moderátoři
Re: Nokia X1
Kdybys náhodou šilhal i po jiný značce co má dual sim, tak jsem si koupil MyPhone 8920 a nedoporučuju. Mám to už nějakou chvíli a pořád se nějak nedokážu skamarádit s ovládáním , nechápu ho . Foťák jsem taky nezvládl nastavit a fotí to hodně rozmazaně. Kde mám na nokii trochu slabší signál, tak se v pohodě s nokií dovolám, s MyPhonem slyším tak prskání a každý pátý slovo. Jedinou výhodu vidím v těch dvou simkartách současně aktivních a v Opeře mini. S Handsfree sadou v autě (Nokia ck15w) mi ten čínskej zázrak taky moc nekamarádí. 
Právěže by mě taky zajímalo, jestli tu někdo má zkušenost s nějakým dual sim telefonem.

Právěže by mě taky zajímalo, jestli tu někdo má zkušenost s nějakým dual sim telefonem.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nokia X1
Ja pouzivam ted cinskej Mobi na dve sim za litr i s dopravou a maximalni spokojenost. Fotit nepotrebuju, abych pouzival mobil misto fotaku tak by stal moc penez a kvalita stejne nic moc. Stejne u mne vydrzi mobil od 2tydnu do roka. Pred timhle sem mel Mobi D690 (s TV, velky dotykovy displej na dve sim) ale jeden mi spadl displejem na tyc a neslo bezdotykove ovladat a na druhej sem slapl na makadamu - stacilo by aby byl trochu odolnejsi ale ten dotykovej displej proste neni pro mne, to uz sem zjistil i se Samsungem. Tedy sem se uchylil k Mobi P190 protoze nema nic co by se dalo lehce znicit a stal par kacek. Pada na zem v celkem pravidelnych interalech a kupodivu vydrzel dokonce dele nez Nokia od Tommela (ten vydrzel snad jen 10dn, to byl rekordman ve vydrzi)...Tedy jiz sem rezignoval a nekupuju zadne zazraky, mne staci zavolat a napsat zpravu, coz zvlada i telefon za par korun. Menu ma prehledne a myslim, ze se v tom zorientuje kdejaka lama 

Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.