Tak já ti tu garáž udělám radši větší.Jarda píše:No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. Takže věřím ve velkorysost.Ctirad Vyskočil píše:Já bych si tak jistej nebyl...Jarda píše: ale na druhou stranu, když se najde šikula, který zorganizuje třeba slalom (a ani nepožaduje náhradu za rozbitý inventář), je to prima.
Bechyně jaro 2006
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Ctirad
OK Tome.. pridas se? Jdeme do toho, kdyz si sezenu nejakou "nevestu"?:)Tomáš píše:žádný takový ..nic se uzavírat nebude Chettaku o babu se musíš poprat..jinak to není vono...a stůj si za svým i kdyby si s tebe dělali všici prdel...nakop jim zadek a hotovo
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Kdyz udelas nekolikapatrovou..tak se tam vejde vic zigulikuCtirad Vyskočil píše:Tak já ti tu garáž udělám radši větší.Jarda píše:No já mu zboural půlku garáže a předvolání k soudu jsem zatím neobdržel. Takže věřím ve velkorysost.Ctirad Vyskočil píše: Já bych si tak jistej nebyl...
Chettak
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
poloha kempu
Tome, myslím, že jsi se s polohou kempu asi o 500 metrů sekl.dusin píše:Sakra,já už se nemůžu dočkat.Tak aspoň pár leteckejch:
Možná se pletu, ale dle mě je to tady:
SalWador
-
- Kontaktovat uživatele:
Neblbni... on neni zadnej zlodej! On si to pekne vystriha z jedovate zeleny samolepky a doplni žůžovejma puntikama...Little Red Riding Hood píše:to známe no.. škodovka a na tom štítka ukradený z báwa..Vasil píše:přijedu bawem
Chettak
Mnooo...a co my s tim jako?? Si z toho mam sednout na zadek a cumet jako pero z gauce, protoze nejakej "boss" prijede na sraz ziguliku jakymsi orezlym baworakem? v lehkym tuzingu za 15kc?Vasil píše:přijedu bawem
Chettak
Ted me tek napadlo... nebylo by lepsi, kdybys prijel na kole? To je aspon skladny, mas kde zaparkovat(preci jen..letiste bude nastipany..takze pochybuju, ze ty, jako divak bys mel ten tvuj samoľjot kde zaparkovat)..no..a kdyz pojedes nalitej z hospody a maznul sebou nekde do prikopa, tak aspon rano nebudes prekazet a nebudeme te muset tlacit ze silnice... jednoduse vemem kolo a hodime ho za tebou:))Vasil píše:přijedu bawem
Chettak
-
- Kontaktovat uživatele:
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný fotkyyy. Já našel akorát na googlearth tohle:
http://dem.wz.cz/lada/sraz200605.html
http://dem.wz.cz/lada/sraz200605.html
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
-
- Kontaktovat uživatele: