Uvažoval jsem i o Prioře Combi. Bohužel i když testovací jízda sice dopadla dobře, a dokonce by byly použitelné i letní kola s disky z mé stávající Lady a cena 190 000 byla přiznivá necítil jsem se v autě pohodleně prostě je uvnitř strašně malé a celkově mne až tak nenadchlo.
Kupovat Kalinu v combíku jsem zavrhl díky ceně.. 254 000 za auto s danou výbavu mi bohužel přišlo jako vyhození peněz

Tak jsem začal po internetu hledat nějaké auto combík kolem 200 000czk s max najetýma 30 000km s nějakou inteligentní výbavou. ať jsem to probíral jak jsem to probíral koukal jsem se defakto po škodě Octavii, Fabii tsi, a pak mi v probírce vypadla i Kia cee´d.
Už jsem byl rozhodnut pro jednu letošní výroby 6800km ale motorizace jen 66kW mi na auto o váze 1315 kg přišla tak na hraně. Nakonec se na mne snad usmálo štěstí a sehnal jsem auto stejné barvy, tovární značky typu jen o rok starší ale v lepší výbavě za lepší peníz.
Takže dnešním dnem jsem se stal snad do budoucna spokojeným majitelem automobilu Kia cee´d SW 1,4L 80kW v plné výbavě, s tažným zařízením po prvním majiteli s najetýma 25 000km.
Moje elektrony z Lady, veškeré přípravky na Ladu které jsem postupně nasháněl, včetně momentového klíče si bere Luděk, nějaké díly jsem už prodal a auto se bude prodávat příští týden asi v úterý. Není žádné tajemství že si ho ode mne bere Mušketýr jako rodinné auto místo stávajícího sedanu.
Lady jako koníčku se nevzdávám

Zatím dál funguju i jako předseda. Pokud si agendu na sebe někdo vezme budu rád. Klub je zatím registrovaný na moje jméno. Určitě přijedu i na srazy a stejně tak počítám s tím že budu organizovat i Jedovnici. A po pravdě uvažuju o tom že si třeba za tři roky splním svůj sen a seženu 01 nabuším si do ní motůrek Lada 2L a autíčko udělám tak trochu alá retro rallye

Tak doufám že mne nezavrhnete a že nebudu na srazech za vyvrhela.
PS: už vyrábím novou nálepku na sklo Kie. www.Ladaklub.com