![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ano je to stený, včetně místa pod sklopenym sedákem.Luděk Musil píše:teda ještě by mě zajímala "desítková řada", ale asi to bude stejný.
Akorát se předtím ještě musí ukopnout utržený západky zadních opěradel, naposled mě odešly oba kusy najednou.Chester píše:Ano je to stený, včetně místa pod sklopenym sedákem.Luděk Musil píše:teda ještě by mě zajímala "desítková řada", ale asi to bude stejný.
No ono je to celý absurdní, auto původně inspirovaný vzhledem opelu corsa a vyvinutý koncem spolupráce s GM, následně překopaný tak, aby vzhledově zapadalo do rodiny renaulta a nakonec by mělo být prodávaný nissanem jako datsun.Laďuša píše:Hustý, můžeme vykládat, že Nissan koupil licenci od Lady. To zní dobře
Jo, akorát dost zoomovaná a s naprosto odlišnými díly (spíš i samara než corsa). Onehdá jsem se pokusil koupit ofuky skel na Corsu a byly asi o 10cm kratšíVeverka píše:Samozřejmě kalina je okopírovaná corsa B.AUTO.CZ
![]()
No len aby to nebol death soon klubdmatej píše:
No, tak holt budeme nakoec Datsun klub, pro mě za mě
Nojo nic si z toho nedělej, to si jen jeden dement s otuzeným wagon r+ hraje na motoristickýho novináře.Veverka píše:redachtoři AUTO.CZ v tom maj "jasno".