Pátrač píše:Tak lidičky radost byla předčasná. Už se nám to začíná sukovat.....
Jenže pokud nebudeme jako organizace, či pod záštitou nějaké organizace a akce nebude uvedena jako nezisková, tak se jedná o nájem kdežto pokud budeme pod záštitou třeba UAMK....
TZN pokud bychom někoho sehnali tak asi rovnou zapomeňte na jizdy na kapotách a pod, protože ten dotyčný který to bude pořádat si tohe nelajzne ....

Miluju tuhlenctu byrokracii!!! Mel by tem "hlavam" nahore nekdo vysvetlit, ze STAT jsou lidi! A o cem je zigulismus? Zase jen o lidech (vozy VAZy schovame za masu nasich tel)...
Co se Patraci tyce UAMK.. nevim, jaky mas kontakty..ale zkusim se zeptat znamyho, kterej dela reditele Stikovsky rokle (buginy, "plechovky" a tak...) Mam pocit, ze taky jede pod UAMK.. kdyztak se pak Patraci domluvime, jo?
Jizda na kapotach..letos jsem si chtel vyzkouset neco novyho, ale kdyz to bude takhle.. tak se radsi zabiju nekde na normalni statovce za beznyho provozu, aby kvuli me nemel nejakej cicmunda z ministerstva problem a nebyl bez jedny mesicni premie ( velikosti meho rocniho prijmu..z niz stejne vetsina jde na takovy papalase)
Ono nestaci, ze jsem celou prohlidku tvrze Hanicka musel poslouchat pruvodcovy hlasky tohoto zneni: "todlenc postavilo ministerstvo vnitra, todlenc zbouralo MV, todlenc zkurvilo MV, todlenc....

Ted nam budou jeste chtit diktovat, co muze a co nemuze udelat parta kamaradu z cely Evropy, kdyz se chce sejit...
Jsem z toho vseho lehce rozLAD(A)en, jako tvoje harmonika, kdyz sem ti ji vratil po mem usilovnem hrani nekolika akordu pisne Skoda Lady.. bo tak nejak se jmenuje
Chettak 
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...