![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Guy with axe :axe:](./images/smilies/icon_axe.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moderátor: Moderátoři
No ja neviem, Sid, Ty si stelesnenie konzervativnostiSid píše:Tie gumy, vzhľadom k tomu, že sú hodne vystavenia do sekretára práveže budú použité na tzv. denné jazdenie. Takúto kvalitu už bohužiaľ nejde kúpiť. To je na tom to najhoršie. Tie ako ger hovorí vysokokvalitné zimáky Polaris boli súčasťou 21044 pri predaji. Čiže ich už nemáme. Ale na tieto 25 ročné nemajú. Také isté máme len vzadu na bielom kombíku a driapali po snehu a ľade jedna báseň. A samozrejme to aj parádne brzdí. Ja stále vravím, že dnes je problém kúpiť poriadnu gumu na žiguli. Lebo tieto moderné vyzerajú ako aj letné, autu pristanú ako päsť oku a v ťažkých situáciách dokážu sklamať. Keď začnú robiť znova vzor V1, tak si ich kúpim, nech aj stoja. Inak aj do Třebíča by som rád zašiel. Mám na to mesto celkom pekné spomienky.
aj ta kun(d)a, to je mi zase nazor na vec.Sid píše:Tie gumy, vzhľadom k tomu, že sú hodne vystavenia do sekretára práveže budú použité na tzv. denné jazdenie. Takúto kvalitu už bohužiaľ nejde kúpiť. To je na tom to najhoršie. Tie ako ger hovorí vysokokvalitné zimáky Polaris boli súčasťou 21044 pri predaji. Čiže ich už nemáme. Ale na tieto 25 ročné nemajú. Také isté máme len vzadu na bielom kombíku a driapali po snehu a ľade jedna báseň. A samozrejme to aj parádne brzdí. Ja stále vravím, že dnes je problém kúpiť poriadnu gumu na žiguli. Lebo tieto moderné vyzerajú ako aj letné, autu pristanú ako päsť oku a v ťažkých situáciách dokážu sklamať. Keď začnú robiť znova vzor V1, tak si ich kúpim, nech aj stoja. Inak aj do Třebíča by som rád zašiel. Mám na to mesto celkom pekné spomienky.
urcite zalezi na tom, kde jezdis a co te tam muze potkat.Cory píše:Sice ked sa Sid pohybuje niekde v okoli 3 dedin kopcoviteho charakteru, tak mu aj tie špalky budu stacit.