Samozřejmě že to není záviděníhodná situace, ale abych to trochu odlehčil a dodal této situaci na komičnosti, tak musím podotknout, že se to stalo na Hlávkově mostě ve směru do Holešovic odhadem okolo 17. hodiny. Když jsem přijížděl já, tak to stálo už od hlaváku, kde jsem najížděl a kam jsem dohlédl zpět to stálo taky. Těžko říct, jestli by tam taková kolona byla i bez přispění sovětské techniky a našeho soud... kamaráda, ale projíždějící řidiči se chovali jako hulváti. Místo bylo řádně označeno trojúhelníkem a Marťas měl zapnuý čtyřblikač, přesto to místo objížděli jako idi..i a zasahovali do plynulosti tramvajové dopravy, občas na nás někdo troubil, což nás, kteří jsme tam stáli dosti popuzovalo a k dovršení všeho, když přijela odtahovka a začala nakládat Sergeje tak nějaká dobrá duše v tmavém Superbu srazila kužel ohraničující místo
![Guy with axe :axe:](./images/smilies/icon_axe.gif)
Chápu, že to nebylo nejvhodnější místo ani doba na nehodu, ale neštěstí nechodí po horách, ale po lidech a z chování ostatních jsem měl pocit, že všichni měli vždy jen fungl nové káry, a že jim nikdy v životě nepraskla ani žárovka
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
. Ale zaptaťbánbůh, že se to obešlo bez kolize s ostatními, takhle se toho ve výsledku až tolik nestalo. Toť postřehy z mé strany, nějak jsem cítil potřebu podat svědectví
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)