Hurá, geometrie udělaná, půl hodinky a bylo hotovo ! Taky jsem byl náležitě vybaven Cčkovýma vymezovacíma podložkama, kalkulačkou a lístkem s hodnotama ...
Borec na to hleděl a že to nepude. Tak říkám pude, navěšte na to ty cajky, hlavně to změřte a zbytek si udělám. Furt cosik mlel o muzeu a jestli to jako zakonzervuju jako veterána a furt, to nepude, to nepude ... ale šak co se bojíš, podej 19 klíč a šupleru a jdem na to. Naměřil úhly, tužka a papír, spočítal jsem podložky, borec se jenom usmíval a kroutil hlavou. Povol to tam a tadyk, nastrkej to tam ... změřili jsme to podruhé, úhly seděly +- 10''. Borcovi spadla čelist a blekotá "za to by vám Putin dal medaili". Udělala se sbíhavost a autí lítá zase jak za mlada. Když jsem odjížděl tak říkám že aspoň může v hospodě machrovat, že udělal geometrii na žigula. Tak že prý jo, že to mu nikdo neuvěří
Byl jsem trochu nervózní, protože jsem předek pružinama přizvedl a nebyl jsem si jistý, jestli na tom půjde geometrie udělat. Nakonec úplně vklidu, všecko šlo vpohodě nastavit, tlumiče taky nikde nebouchají a auto sedí jak přibité. Takže zatím maximální spokojenost ...