Prievidzska Mŕtvola (Mrkvicka)
Moderátor: Moderátoři
- MartasBrno
Re: Sidova Mrkvicka 2106
Asi tak nějak
Teď už to nezakecáte. To je marný.
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý. A včera se Ger vyvážel ve "vytuněným" favoušovi. To auto vypadalo jako čerstvě vytažený z vrakoviště . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- MartasBrno
Jo, a viděl jsi tu aktivní konzervaci dutin? Ta teda stála za to. A přístup k zadnímu kolu z interieru vozu je taky uchvancancující.
Hoši a fungovala vám na vozíku elektrika? Ano máte pravdu, niet vidno žiadnych zmien. Zatiaľ sme opravovali len najnutnejšie veci. Už konečne sme zohnali a namontovali ťažné. Treba ho ako soľ. Dúfam, že čoskoro vymeníme autá nazad. Dúfam, že na tom moc nevyvádzate, lebo pôjdete kľačať do kúta a hanbiť sa.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
elektrika na voziku funguje ako ma,
s autom jazdim opatrne ved neni moje, takze ziadne take ze na 3ke este gumi piskaju, neska som dokoca prelestil chromove puklice aby sa nepovedalo,
favorit, to je kapitola sama o sebe, je to fakt ako vyvrzene zo sparov lisu ale tak SADARMO a s pol nadrzou benzinu co viac si mozes priat
s autom jazdim opatrne ved neni moje, takze ziadne take ze na 3ke este gumi piskaju, neska som dokoca prelestil chromove puklice aby sa nepovedalo,
favorit, to je kapitola sama o sebe, je to fakt ako vyvrzene zo sparov lisu ale tak SADARMO a s pol nadrzou benzinu co viac si mozes priat
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
Tak potom všetka česť. Akurát teraz sa nám to trocha skomplikovalo s návratom z roboty. Ja už som doma, lebo sme robili iba týždňovku a doktor robí desaťdňovku. Uršula je u neho na dvore, aby náhodou neutrpela ujmu na sídlisku. Tak sa budem musieť najprv dohodnúť s ním, ako to urobiť.
Ešte ti možno niekedy nastaví tie ventily, ak bude trocha času.
Inak ešte máme v garáži zabalené v mastnom papieri vahadlá a vačku na motor 1,7. Sú vo výbornom stave. Nechceš to? My to nemáme kde využiť a zbytočne to len zaberá miesto. Bola by to aspoň taká malá odplata za ten karburátor.
Ešte ti možno niekedy nastaví tie ventily, ak bude trocha času.
Inak ešte máme v garáži zabalené v mastnom papieri vahadlá a vačku na motor 1,7. Sú vo výbornom stave. Nechceš to? My to nemáme kde využiť a zbytočne to len zaberá miesto. Bola by to aspoň taká malá odplata za ten karburátor.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
pokial to nevyuzijete na ten vas motor tak sa toho v klude ujmem a ako kompenzacia za karb to bude dobre ten by som asi peknych par chvil nepouzil tak to aspon dojde k uzitku takze to berem ako dobru vymenu.
to ma cas, lebo v mazde maju dovolenku a ordinuju az od pondelka dnes som tam s tym bol a nepochodil som takze to bude zapisane v pondelok.
to ma cas, lebo v mazde maju dovolenku a ordinuju az od pondelka dnes som tam s tym bol a nepochodil som takze to bude zapisane v pondelok.
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
dajte tu nejakú fotku tej 2106
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Veď je ich tu dosť. A Ak by sa gerovi chcelo, môže to nafotiť znova.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ako sa ma "moja" mrkvicka dlho tu o nej neboli spravy
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
dobre. Akurát je čerstvo umytá. Má nanovo naleštený a povysávaný interiér. Dnes sme boli obzrieť aj Skvost. Pri tej príležitosti sme z neho demontovali poťahy, ktoré sú takého modernejšieho výzoru a k tomu autu sa moc nehodia. Aby sme ich nezahodili a aj preto, že sedačky v Mrkvičke sú v žalostnom stave sme ich nahodili a výsledný efekt je veľmi uspokojivý.
Re: Prievidzska Mŕtvola (Mrkvicka)
Dnes sme na tom menili stredný diel výfuku. Zistili sme, že je hnilý aj zadný a ešte aj štartér. Ešte sme aj nastavili chod spojky, lebo zaberala hneď na podlahe a radiť do toho rýchlosti bez dvojitého vytlačenia bolo priam nemožné. Keď som sa vozil na vetrieske a na Mrtvole, tak to bolo to isté. Príčinou bolo asi nezakontrovanie nastavovacej matice na valčeku, lebo pri kúpe to nerobilo.
A všetko dobré bolo oplatené zlým. Zas to nenabíja.
A všetko dobré bolo oplatené zlým. Zas to nenabíja.
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
stredny a koncovy diel vyfuku tam bol dany pri mojej kupi, fungel novy z mototechny u zida v NM, KokoLoko vtedy prorokoval ze do dvoch rokov zhnije a ja som mu neveril, no nakonec zhnil
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
No a keďže sa blíži zima a Mrtvička mala už značné problémy a my sme stále zaneprázdnený, rozhodli sme sa ju nechať p. Santorisovi na opravu. Od gera sme mali funglovku karburátor. Rozdeľovač tam bol rozheganý už od kúpy. A tie problémy s nabíjaním spôsobilo odídenie statorového vinutia. Alternátor sme nechali objednať nový, lebo vinutie nebolo k dostaniu. Na rozdeľovači bola zničená oska a aj vonkajší obal, tak to vymenili nové.Pri skúšobnej jazde sa odlomil aj tisíchran z osky. Ešteže to prasklo až tam a nie niekde nám na ceste. Ešte spravili aj odtrhnutý štift na hlave a podopĺňali originál podložky pod matice na potrubiach. Dnes som sa na tom bol previesť a je to super.
Kokolokova predpoveď o výfuku sa nenaplnila až celkom presne. On nieže by zhnil. Bol zdravý. Ale on pustil na švíkoch tlmičov. A zadný je nalomený ako vstupuje rúra do tlmiča. Dnes som objednal nový a objednal som aj novú hadicu k vzduchovému filtru, takže čoskoro tá hnusná z BMW poletí.
Kokolokova predpoveď o výfuku sa nenaplnila až celkom presne. On nieže by zhnil. Bol zdravý. Ale on pustil na švíkoch tlmičov. A zadný je nalomený ako vstupuje rúra do tlmiča. Dnes som objednal nový a objednal som aj novú hadicu k vzduchovému filtru, takže čoskoro tá hnusná z BMW poletí.