Chánov
Moderátor: Moderátoři
raj v chanove
By si mesleli, ze sou v raji.denis píše:No,dojet tam na ladasraz,tak by se asi posrali.
Ja bych se tam jel podivat rad. Uz jen z principu...
SalWador
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Teda já nevim jak vy,ale já bych se Chánovu z dálky vyhnul.
Jednak mám rád svoje auto a hlavně bych se rád vrátil. :shock:Mě osobně stačily Ústecký čtvrti jako Krásné Březno,Neštěmice a pod.
Jinak jsem původem severočech a výlet po severu se mi nechce zakončit zrovna Chánovem.To vím o lepších místech v severních čechách.
Jednak mám rád svoje auto a hlavně bych se rád vrátil. :shock:Mě osobně stačily Ústecký čtvrti jako Krásné Březno,Neštěmice a pod.
Jinak jsem původem severočech a výlet po severu se mi nechce zakončit zrovna Chánovem.To vím o lepších místech v severních čechách.
Ctirad
-
- Kontaktovat uživatele:
S cikánama jsem si užil svoje, když jsem byl malej, pořád jsme se prali. Samo, že cikánská férovka.. Ukradli nám 2 horský kola ze sklepa, zpětný zrcátko ze šáde a podrapali mi Dodge, svině.. Jednou na mě vystartovali i s nožema a kámošovi pořezali ruku. Jó Vinice v Plzni jsou krásný
Každou chvíly před barákem rozebíraj kdejaký auta, nejčastěji žiguly, doufám, že jednou nebudou rozebírat i to moje..
Každou chvíly před barákem rozebíraj kdejaký auta, nejčastěji žiguly, doufám, že jednou nebudou rozebírat i to moje..
21011 Zlomte VAZ
Nemusíte Chánovem zakončit, můžete jím začít.. Ale vážně, Chánov není atrakce např. pro manželku a děti, to je jasné. Je to spíš pro dobrodruhy.Ctirad Vyskočil píše:Teda já nevim jak vy,ale já bych se Chánovu z dálky vyhnul.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Martanassee: no vidíš, a já si zatim ničeho nevšiml (krom toho rozebranýho pažouta na čtyřproudovce).
Já si v Tachově "užil" spíš s bílejma, s cikánama tam problémy moc nejsou. A co do vykrádaný aut, léta 90. vládli Rumuni a Ukrajinci z Lesný, teď to přebíraj feťáci. A policajti prej "nemaj důkazy", ale klidně ti daj adresu, kde máš hledat svoje autorádio
Každopádně Chánov se mi jako místo na výlet moc nezamlouvá
Já si v Tachově "užil" spíš s bílejma, s cikánama tam problémy moc nejsou. A co do vykrádaný aut, léta 90. vládli Rumuni a Ukrajinci z Lesný, teď to přebíraj feťáci. A policajti prej "nemaj důkazy", ale klidně ti daj adresu, kde máš hledat svoje autorádio
Každopádně Chánov se mi jako místo na výlet moc nezamlouvá
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
- Martin Kalenda
Ono dneska s tim Chanovem to neni az tak zly.Bydlim na severu od r.1984 a dnesek se neda srovnavat s dobou kterou ukoncila demolice bloku tusim 6. Samozrejmne ze sam bych tam nejel ani tesd.Onehda sme se na intru v Moste nudili a tak sme jezdily MHD sem a tam. Najednou tma [ asi 22:00hod], autobus stoji a my chcem vystoupit. Ridic rika "to nemyslite vazne,tady vystupovat" a my jako ze jo. On rika vite gde ste?? V Chanovje. Nechapali sme,bo sme znali jen Mostecky nadrazi,podchod pod nim na vinici atd. Drif se o tom tak nemluvilo a gdyz se neco slyselo tak z toho byla strasna prdel ]]]A ted i Chanov. Po letech sme se tam vratili a cumneli jak pera z gauce.
Dneska sou tam i cigani ze slovenska a maj byt treba 8+2 nebo 12+3 no.A my co?? jen jim zavidime.
Dneska sou tam i cigani ze slovenska a maj byt treba 8+2 nebo 12+3 no.A my co?? jen jim zavidime.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem si to nějak popletl.. Z prvu jsem si říkal, jak mohl barák padat za 24 let a pak mi to došlo, morgoši, s těma jsem si užil taky svoje, a mé okolí se divilo, že jsem rasista, hlaně ve skautu to nemohli překousnout.. Tak jsem řekl jednou vedoucímu, ať si zkusí vedle nich bydlet 8 let, a pak bude držet hubu.. Jojo, zapalování parket, známá věc, sraní po baráku, oni pálili co se dalo.. Z našich sklepů udělali jeden obří sklep, a elektřinu měli napojenou na porcelánový pojistky na chodbě.. Jednou nás vykradli, naštěstí šel soused a vzali jen kafe a kazetu (bohužel pro nás cenou byl na ní brácha jako malinkej) a pak večír(za několik měsíců) kouří tatík na chodbě, a starej morgoš mu začne vyprávět, jak to máme uspořádaný v bytě, taková havěť. Ti když měli otevřený na chodbu, tak jsme ani nemohli otevřít dveře, a když měli okna do ulice, tak jsme nemohli větrat.. Pokud pojedeme banda na výlet a stavíme se tam, tak proč ne, ale s takovoudle havětí nic společnýho.. Naštěští jsme se před 7-mi lety odstěhovali.. Na naší ulici je snad jen jedna rodina, ale to jsou Romové (slušní, vychovaní)..
Sch 130(6/04 - 1/06) -- Sch 105 (10/04 - 3/05) -- VAZ 2101(3/05 - 2/06) -- Lada 2107 (2/06 - ) -- Opel Astra F (11/09 - )
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
East Runner Brigade
<STODOLNÍ II> <III>
Ještě dáme pár fotek...
Z tohohle se mi zvedá žaludek http://www.romea.cz/index.php?id=servis/z2006_0655
Dole si ještě přečti (více zde...)
Z tohohle se mi zvedá žaludek http://www.romea.cz/index.php?id=servis/z2006_0655
Dole si ještě přečti (více zde...)