Velice pěkné.
Moderátor: Moderátoři
= poklice ?Jakub Metelka píše:Zmijovky
Aha! Jasně! Chápu. To je jedna za součástí, která prošla velmi lehkou renovací. Tato se skládala z vyzutí, obutí, umytí a lehke natření krémem na botyTeepee píše:Nee, určitě ty OR6ky.Luděk Musil píše:= poklice ?Jakub Metelka píše:Zmijovky
NE! Tuhletu úchylku teda rozhodně ne. Tohleto není ani Amerika ani 30-tý nebo 50-tý léta. Nehledě na to, že se mi to ani nijak zvlášť nelíbí.mayo456 píše:neplánuješ biele obruče na gumách a teda drobnú odchýlku od pôvodného stavu ako to je v poslednej dobe v móde?
Některé ty věci co popisuješ, jsou jednoznačně dobové úpravy.Luděk Musil píše:Už teď se nebude testovacímu komisaři líbit, že jsem si dal zrcátko i na pravou stranu a že blok motoru není šedozelený ale modrý ... a to už vůbec nemluvím o nahrazených chromovýc lištách v oknech a pětikvaltce. L.
Ehm ... nemusí. Ale taky příprava na STK je finančně náročnáLaďuša píše:Tak, ale teď jsi to tu ukázal všem, kdo tvrdí, že tam dycky něco musí dátJak vidno nemusí ani u 36 let starýho verku
hlavně aby si nemusel umejvat hovna od slepicLuděk Musil píše:Jak jsem slíbil - od pátku do neděle bude k vidění v Jedovnici. Možná ji zítra (na rozdíl od Kopra) jen velice zlehka opláchnu vodou, abych smyl prach, který se ukládá na vodorovných plochách, přestože jsou přikryty dekami. L.
Luděk Musil píše:neštfi! Slépky nemáme od loňského podzima! L.