Prodej AVIE

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
mušketýr
Kontaktovat uživatele:

Prodej AVIE

Příspěvek od mušketýr »

Otevírám šampus.Prodal jsem Avii 30 a to za neuvěřitelných 15tis.Měl jsem ji asi dva roky a nenašel jsem pro ni jiné využití než jako bilbord.Jo a vlastně s ní dvakrát do roka pantáta přivez seno.Dokonce měla ještě na 1/2 roku technickou.Koupil sem ji dost uštvanou z pekáren a měla dost luxusní nástavbu-nerezové kování a schnílý AL plech byl z velké části nahrazen nerezovým.Počítám že nový majitel ji sešrotuje a nechá si jen tu boudu.M.S.
autobazareliska

Příspěvek od autobazareliska »

tak to gratuluju. Avie mají dneska největší cenu ve sběrně na váze. Ale na druhou stranu jí asi ještě budu mít celkem dlouho,jako odtahovka dokáže stále posloužit velmi dobře s minimálními náklady na provoz a údržbu :D
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."
mušketýr
Kontaktovat uživatele:

as

Příspěvek od mušketýr »

Pokud bys měl zájem tak mi tu zbyly nějeké díly.Téměř nový výfuk, protočený buben, těsněníčka atd.Za nějakou lidovku pustim.M.S:
autobazareliska

Příspěvek od autobazareliska »

kdybych jel okolo, tak bych to vzal. Tak třeba příští burzu. Vezmu ti ty lampy z piána jak si chtěl... :wink:
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“