Kemp na Vysočině - pomoc

Free pokec (aj keď Ondra 07 by to celé zmazal)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Marek

Kemp na Vysočině - pomoc

Příspěvek od Marek »

Hoši - potřebuju pomoct.

Plánuju uspořádat podzimní SAG sraz. Loni jsem jej pořádal v kempu na Řásné u Telče. Povedl se. Nicméně drobné nedostatky byly, navíc máme takový trend, že každý sraz by se měl pokud možno konat jinde. Hledám proto nějaký vhodný kemp na Vysočině.

Požadavky:

Spíše v severní části Vysočiny, ideálně okolí PE, JI, HB, ZR, NMnM (aby ostatní to měli ne až tak úplně daleko) - ale není to nutné. Dokonce lze říci, že v případě, že kemp a jeho okolí bude natolik zajímavé, že mě osloví, nemusí nutně být ani na Vysočině. Tu Vysočinu bych rád jen proto, že jsem odtud a případné věci spojené s pořádáním srazu (osobní návštěva, znalost okolí) jsou pro mě vhodnější.
Chatky 2-4 místné, fajn by byla i možnost ubytování v nějaké budově (pro zimomřivce). Důležité primárně jsou však chatky!!!
Celková kapacita: minimálně 120 lidí.
Možnost parkování aut v kempu, ideálně u chatek.
Restaurace v místě kempu - s možností plné penze a hlavně s dostatečnou kapacitou (aby se mohli najíst všichni účastníci srazu najednou, večer posedět a popít).
Možnost sportovního a kulturního vyžití v okolí - jednoduše řečeno abych pro účastníky mohl připravit nějaký zajímavý výlet (loni byla návštěva ZOO Jihlava a města Telče) a aby po tomto výletu a návratu do kempu se účastníci nenudili.
Rozumné ceny za ubytko a stravu - na Interkonti fakt nejsem zavedenej.

Pravděpodobný termín: víkend 1.-2.10.2011 (lze upravit plus minus týden).

Často narážím na to, že drtivá většina kempů má nedostatečnou kapacitu, nebo končí sezonu 30. září - obojí neakceptovatelné.

Nápady.....???

.
Naposledy upravil(a) Marek dne čtv črc 21, 2011 13:20, celkem upraveno 1 x.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Petr HC

Re: Kemp na Vysočině - pomoc

Příspěvek od Petr HC »

Marek píše:Hoši - potřebuju pomoct.
Pokud netrváš na té ČM vrchovině, tak kapacitně by vyhovoval www.casvet.cz - koupaliště a kemp Pecka. Je to v krásném prostředí, celoroční provoz, ostatní v propag. materiálech na netu. Na blízké Zvičině 671 m/nm je parkoviště pro min.100 vozů, v místě hrad Pecka, odtud krásný výhled na Krkonoše, do ZOO Dvůr Králové cca 15 km, zámek Kuks a další si jistě najdeš.
Marek

Příspěvek od Marek »

Zajímavé místo a moc díky za něj. Nicméně věc se má tak:

Mnoho našich členů je z této lokality (Jaroměř, Hořice, HK, Chrudim) a v těchto místech pořádají srazy oni. Srazy jsme už měli na Seči, v EDENu Jinolice, v Hořicích a na Rozkoši. Kdybych tam chtěl udělat sraz já, bylo by to považováno, že jim lezu do zelí (samozřejmě žertem) a navíc jsme v této lokalitě už mnohokráte byli.

Potřebuju něco, kde jsme ještě nebyli - a to je třeba právě Vysočina nebo JM kraj (tady byl jen jeden sraz, loni v Řásné u Telče).

Ale moc díky za zajímavý tip.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Veverka

Příspěvek od Veverka »

Velký je třeba v Mohelnici,100 m od hlavní silnice + i dálnice.Pozor jsou ve městě dva.
Ale je to Olomoucký kraj.
Odpovědět

Zpět na „Poklábosme“