Vy toho naděláte, náhodou, když se na čtyřoko dají světla z hrany a pěkně se to udělá, spasuje a podobně, tak to může bejt moc pěkná kára. Obzvlášt to ladí k dalším úpravam, jako hliníky, lízátko a takový věci
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Toto auto je k prodeji celou dobu co jsem hledal svoji 044 (cca 1rok). Dokonce jsme s otcem v té Plzni byli. Auto není "tragické" potřebovalo by výměnu spojky a tlumičů a je "lehce" ojeté. Ale pořád mi přijde divné, že ji nikdo nekoupil. Po koupi své jsem pánovi ze zajímavosti volal a pořád mu tam prý stojí .
Tohle mi přijde dlouho.
otec: Vaz 2102 (1978, 1.2, 4q), Vaz 2104 (1988, 1.3, 4q), Škoda Octavia 1U (2004, 1.9 PD, 6q)
ja: Vaz 21044i (1996, 1.7i, 5q), Vaz 21044i (1997, 1.7i, 5q), Vaz 2104 (1986, 1.3, 4q) bez SPZ, Vaz 2102 (1980, 1.2, 4q) bez SPZ, Škoda Forman (1993, 1.3) bez STK, Škoda Felicia Mystery (2000, 1.3 LPG) panthymaeus@gmail.com
pozri sa na cenu a hne´d zistíš prečo ju nikto nekúpil. keby bola za 6 000 SK možno by bola predajná.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Jsem si vědom nepatřičného příspěvku ale chtěl bych poprosit o pomoc s navigací na téma "Koupě auta ze Slovenska" - nedaří se mi ji tu najít. Případně - jaká je administrativní náročnost když se kupuje do Čech auta ze Slovenska? Nemáte někdo zkušenost?
T
postup je rovnaký ako keď kupuješ auto z ktorejkoľvek krajiny eu alebo pokiaľ ide o Ladu či niečo podobné ju na slovensku úplne odhlásia a ty si ju postavíš na české papiere.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.