Nekvalitní samolepky STK +EM
Moderátor: Moderátoři
Nekvalitní samolepky STK +EM
mám naprosto stejný problém jako někdo z fóra od fordů
možná ještě větší poškození
stalo se vám to taky?
Známky pocházejí ze série vylepované v prosinci minulého roku
stalo se vám to taky?
Známky pocházejí ze série vylepované v prosinci minulého roku
Dodge Avenger 2.0 VVT
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Není co řešit, počkat dokud je to čitelné a pak asi budeš muset dojít na registr vozidel a vyžádat si vylepení nových známek.
A nebo vezmi izolepu, přelep známky, aby byly ochráněné a třeba to do další STK vydrží.
Ale toto se mi nestalo, jednou jsem si krátce po STK všimnul, že mi asi známky chtěl někdo sundat, nejdřív jsem uvažoval o nových a nakonec jsem s tím jezdil až do další STK
No a jestli na obrázku jsou první známky na této značce tak všechna čest přelepovací STK, mně tak orvali to vystouplé kolečko! (barva je z něj pryč). Teda u Peugeota, na BíléhoLADU jsem je nenechal sáhnout, to jsem si na STK sloupal sám
A nebo vezmi izolepu, přelep známky, aby byly ochráněné a třeba to do další STK vydrží.
Ale toto se mi nestalo, jednou jsem si krátce po STK všimnul, že mi asi známky chtěl někdo sundat, nejdřív jsem uvažoval o nových a nakonec jsem s tím jezdil až do další STK
No a jestli na obrázku jsou první známky na této značce tak všechna čest přelepovací STK, mně tak orvali to vystouplé kolečko! (barva je z něj pryč). Teda u Peugeota, na BíléhoLADU jsem je nenechal sáhnout, to jsem si na STK sloupal sám
Bílý LADA a okřídlená spol.
Re: Nekvalitní samolepky STK +EM
Pokud informace o příští TP lze vyčíst, není ještě důvod k panice. Pokud ne, neprodleně navštívit STK a žádat výměnu, neboť hrozí pokuta do 5000 Kč.tavri píše:mám naprosto stejný problém jako někdo z fóra od fordů
stalo se vám to taky?
Lada Niva 1,7MPi+LPG r.v. 2009 (01/2010 - 3/2014);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
Lada 2105 r.v. 1985 (06/1994 - 11/1996);
- Křečík Barbuška
-
V listopadu loňského roku jsem byl na STK a o pár měsíců později ty známky vypadaly přesně takhle. Jel jsem to reklamovat na STK, kde mi řekli, že to není jejich problém a ať se nedivím, jestli s autem jezdím do myčky. Klasika. Utrousil jsem něco v tom smyslu, že jsou ty známky na autě asi 3 měsíce a že to považuju za aušus. Protokol z jejich STK je nezajímal. Takže mi nezbylo než zaplatit 2x 50 Kč a nechat si vylepit nové známky. Tady bych to asi neřešil, ale nechte v takovým autě jet 4 lidi s lyžema na střeše přes Německo do Rakouska...za to mi to riziko problémů nestálo.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Více(spíše)méně to sem může zapadnout:
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=707726
a došlo už konečně i na mnou (a Drobkem) haněné STK:
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/do ... ?id=707726
a došlo už konečně i na mnou (a Drobkem) haněné STK:
L.Internetový deník Centrum píše:Nejvyšší správní soud už před několika týdny potvrdil další trest pro stanici technické kontroly. Licenci tak ztratila stanice ve Vyškově.
Úřady zjistily, že stanice povolovala provoz vozidlům, která majitelé vůbec fyzicky nepřistavili ke kontrole. Podle soudu jde o závažnou chybu, která plně opravňuje stát k tomu, aby zakázal stanici další činnost.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
konečně jsem to vyfotil
po roce
nechytli mě, vlastně 2x Poláci, ale těm to bylo jedno
po roce
nechytli mě, vlastně 2x Poláci, ale těm to bylo jedno
Dodge Avenger 2.0 VVT
Přesně takhle vypadají nálepky u většiny aut České Pošty na depu 701, Praha-Malešice, kde je odhadem okolo 180 vozů. Taky to vídám bohužel docela často.
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
vymáte ešte tie staré nálepky na špz? nám to lepia na predné sklo z vnútornej strany skla a zatiaľ s nimi nebol problém.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Proboha na sklo jen to ne,uz tak je z modernich aut prd videt,navic je to hnusny.Jako kdyz si lidi na ukrajine na celni sklo lepi pojistku.