plavec, tak ono vykuchat Fanouše není nic těžkého .Já z těchto aut schovávám jen minimum věci na toho co sním jezdí otec jinak věci jako je palubka,tapecy,sedačky a podobné hovadiny letí vždy do kontejneru .
taky už mám v 3kusy faček a jednu 011 a mužu říčt na 011 potřebuješ flexsu ale na fáčko stačí dvojruční sekera samo že myslím plechy aby to šlo naložit na vlek
Lada Niva 1.7i GM praktik rok 1997 offroad
Lada Niva special 1,7i GM rok 2000 pracovní
Avia a11 trend
Aro M461 https://www.facebook.com/kovarriki
Na autogen zásadně nešahám. Poté co mě to "letělo zpátky do flašek " jsem dostal strach a nevěřím tomu.Pokud to obsluhuje někdo jinej, tak nemám problém. A jestli tohle OT vadí, tak prosím barevné o přesun nebo smáznutí. Děkuji.
Většinou ty auta zůstanou z velké části pohromadě .Když mám na likvidaci Ladu ,tak si maximalně odřežu nějaké zdravé plechy ,ale Favority zůstavaj celé
Tak co to je? Bohužel se mezi námi nacházela rozbouřená řeka, tak jsem se nedostal blíž. I tak jsem samým vzrušením skoro nedýchal
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
No ten tahač přeci, je to unikátní kousek vyrobeno pouze lehce přez 30ks, vím ta fotka je mizerná, ale stejně myslím že poznat by se to snad dalo.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras