![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ty poháry bych zajistil,aspoň bych něco pomoh.Jinak s tebou souhlasim rozdělit to na kategorie.Pátrač píše:Vidíš to mne neanapadlo ale chtělo by toi alespoň tři kategorie. Nejpěknější stylove ( bez úprav) nejpěknější tuning a co já vím největší tuzing nebo ošklivé káčátko popřípadě největší objev od lońské bechyně nebo nejlepší technický skvost .. já nevím ale jen jeden pohár by asi bylo málo Možná by stálo za to zvážit i třeba pohár za sprinty a za jízdu zručnosti. Diplomy byly v loni super. ale tohle by to pozvedlo minimálně o 100%radek mb píše:Co udělat např.soutěž o nejhezčí auto,pohár atd,bych si vzal na starost.Nějaký peníze jsou v klubovní kapse. bude se teď hradit z toho doména ladaklubu a webovej prostor ale rozhodně tam něco zůstane. a kdyby se třeba na letišti vybíralo dobrovolný vstupný tak z toho by šlo taky leccos připlatit . Netvrdím dát 100 za osobu za vstup ale třeba symbolickou 20 kč za auto nebo nějak tak nebo to echat jako dobrovolné. myslím že 20 kč asi nikoho nezabije a mohlo by se z toho uhradit právě toto ( výroba pohárů a tak.)
Skoro lepsi sou ty petky přeci jen vydrží víc. na druhou stranu kartony by šly nasunout do sebe a zabraly by na převoz málo místa.Chettak píše:by: Ctirad Vyskočil
Kužely by byly prima.
Jestli chces, tak muzu udelat kuzely z kartonu... u nas na firme ho mame takovy kvanta, ze se v tom pulka skladniku topi... A kdyz se nejakej kuzel znici...tak co.. zadna skoda..jde jen o papir.. co ty na to? Tak mam jich pripravit neco kolem 30 kousku? Nebo ty uz neco vyrabis??
Chettak
Centrála je psal Luděk Ondrůch že by šla zapůjčit od nich z práce a ještě kdosi. to je asi bez problémů.. Luďku???Pšenda píše:Ale je třeba nejdřív sehnat tu centrálu. Provoz by se mohl částečně zaplatit z dobrovolného vstupného o kterém se tady mluvilo. Spotřeba malé centrály není větší než Litr na hodinu. Většinou to bývá méně. A nebude se hlásat pořád. Tak nemusí pořád centrála běžet.
Myso píše:nene, je tam hned za plotom velka letistna plocha, ktoru ale vyuzivaju lietadla, tie co tam lietaju vo vzduchu, takze ta sa mozno neprenajima ked sa lieta...
Jestli chcete kapelu, tak nejni problém, znám jich dost, ale pár peněz to bude stát..dusin píše:No heeeeeeezkyyyyyyyyyyyyyy.
Já můžu zkusit tak maximálně oslovit jeden crazy soubor,ve kterym účinkuju na fňuknu a pak punkovorockovej nářez Blikající miminko,ve kterym se dělim o basu s Datlem( http:\\blikajici.wz.cz )