No to koukám, člověk pár hodin není na fóru a najednou taková smršť.
S organizaci jako takovou asi moc nepomuzu, kdo me zna, vi proc.
Jak psal Chettak, i letos se ujmu
videodokumentace. S novou digitalni kamerou jiz nebude problem s technikou, tudiz doufam, ze vsichni budou spokojeni. V praci s Chettakem vymýšlíme, jakym ruznym zpusobem by se dalo tocit, doufam ze ne na vse se dostane, mam strach nejen o sve zdravi.
Pokud budeme okupovat letiste i za tmy nebo dokonce pres noc (at uz kvuli ohnostroji ci z jineho duvodu), mohu nabidnout
500W halogenovou
lampu, ktera pri vhodnem umisteni osvetli pulku letiste. Kdyby byl samozrejmne silny generátor. Generator by se hodil i pro napajeni nejake audiosoustavy, ktera by ale slouzila
hlavne jako zakladna pro mikrofon. Chtelo by to totiz i nejakeho "speakra" (borce, kterej bude vyhlasovat vysledky, hlasit program, srocovat dav, ...). Mam jiz nejaky tip. Ovsem na mikrofon musi byt stabilni odfiltrovany napeti, aby nedochazelo k ruseni (do elektro moc nedelam).
Samozrejmne poskytnu klubovou
vlajku s logem LADA, kterou jsem dostal na minulem bechynskem srazu.
Je třeba co nejmene zabranit tomu, aby dochazelo k jazykovým barieram. Vcas musime prosondovat kolik ladystu ze kterych statu prijede. Myslim, ze bysme dali dokupy angličtinu, němčinu, ruštinu, ... Polština možná. Co ale ta maďarština? Góme někdo?
Má někdo zkušenosti s kontaktováním médií? Chceme vůbec, aby byla na místě třeba regionální televize? Noviny v Trnavě byly super, ale TV to už je jiný kafe. Aby nebyla spíše ostuda. Ale já jsem pro mediální podporu.
To All: Je dobre o tom debatovat. Díky.