Lady na rallye a jiných soutěžích
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Lady na rallye a jiných soutěžích
Tak, už mě to celkem rozčiluje, tuto téma zakládam už potřetí. Zruště už konečně to automatický mazání
Takových hodnotných odkazů, fotek, výsledků tady bylo....
Jinak, dneska odstartoval v Klatovech 46. ročník Rallye Šumava. Letos se mi nechtělo tahat se s foťákem, je to beztak pořád stejný, tak jsem udělal maximálně pár ilustračních snímků mobilem. Jako zpestření byl start 16 historických vozů, mezi nima nechyběly 2 Lady.
Tady mam pár fotek z 1. RZ - Čínovskýho okruhu, kam tradičně už dlouhý léta chodim. Letos jsem byl u startu, páč na špici už bylo zase plno.
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Cinovsky_o ... mava_2011/
Bohužel rallye byla zrušena po 2. rychlostní zkoušce po smrtelné havárii - posádka č. 22 vyletěla do stromu a řidič Jiří Skoupil nepřežil. Spolujezdec Jiří Volf byl s těžkým zraněním převezen helikoptérou do plzeňský nemocnice...
Takových hodnotných odkazů, fotek, výsledků tady bylo....
Jinak, dneska odstartoval v Klatovech 46. ročník Rallye Šumava. Letos se mi nechtělo tahat se s foťákem, je to beztak pořád stejný, tak jsem udělal maximálně pár ilustračních snímků mobilem. Jako zpestření byl start 16 historických vozů, mezi nima nechyběly 2 Lady.
Tady mam pár fotek z 1. RZ - Čínovskýho okruhu, kam tradičně už dlouhý léta chodim. Letos jsem byl u startu, páč na špici už bylo zase plno.
http://ladusa.rajce.idnes.cz/Cinovsky_o ... mava_2011/
Bohužel rallye byla zrušena po 2. rychlostní zkoušce po smrtelné havárii - posádka č. 22 vyletěla do stromu a řidič Jiří Skoupil nepřežil. Spolujezdec Jiří Volf byl s těžkým zraněním převezen helikoptérou do plzeňský nemocnice...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně sem se dostal k nějakejm fotkám z posledního závodu, mužete kouknout zde.. TADY, za volantem sedí zrovna Ondra..
30tého snad další kolo..
30tého snad další kolo..
- MacGyver
- Kontaktovat uživatele:
Tak a já jsem byl na špionážní akci u konkurence, tedy 19. celostátním škoda srazu v Běšinech a byl jsem šokován, protože to, co se tam vyskytovalo, neni ani na lada srazech. Tři závodní žigulíci
kdyby snad chtěl někdy vidět všechny fotky, tak jsou zde http://kentbrockman.rajce.idnes.cz/skodasraz/#
No a ještě jedna fotečka. Do toho auta jsem nevěřícně zíral 10 minut a nechápal kde ten chlap sedí, protože i opěradla měl takhle vyšperkovaný.
kdyby snad chtěl někdy vidět všechny fotky, tak jsou zde http://kentbrockman.rajce.idnes.cz/skodasraz/#
No a ještě jedna fotečka. Do toho auta jsem nevěřícně zíral 10 minut a nechápal kde ten chlap sedí, protože i opěradla měl takhle vyšperkovaný.
Lada 2103 r.v.77 "Hranatá nádhera"
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
Lada 2107 r.v.86 štrejchnutá tankem
Já chci jenom jezdit. Já CHCI!!!
My Other Car Is A Millennium Falcon
člen Ladaklub ultras
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Yellow01, JJ, to bylo u těhlice spodního ramene a taky se to svezlo po lyžině, strechly sme to místo za ten den několikrát, naštěstí vydrželo.. Jinak podvozek by to zrovna na tuhle trať sneslo o něco vejš, ale to zatím neplanuju, naopak připravuju pár uprav, tak aby to takhle nizké lépe pracovalo, přece jen zatím chci zůstat spíš na asfaltu..
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lady na rallye a jiných soutěžích
Tak, letos jsem se bohužel na Vltavu nedostal. http://www.novinky.cz/vase-zpravy/plzen ... zidla.html
Jak to dopadlo vůbec nevim, po ničom jsem zatim nepátral. Jenom jsem někde zachytil, že ňáká Lada byla totálně zdemolovaná, ale nevim nic.
Jak to dopadlo vůbec nevim, po ničom jsem zatim nepátral. Jenom jsem někde zachytil, že ňáká Lada byla totálně zdemolovaná, ale nevim nic.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Fišer Jiří
Tak Lada se vrací s Grantou na okruhy v seriálu Wtcc,testuje tento víkend v Maďarsku! Konečně jsem se dočkal, příští rok by mohla jet pak celý seriál závodů a hned bych si rezervoval dovolenou na termín do Brna, když mě to nevyšlo před 2ma roky na Prioru http://www.fiawtcc.com/ Zase jsem o něco víc rád na světě
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
Hned tři VFTS na Barumce
V sobotu se na Barumce představí tento krasavec: http://www.rallyphotos.cz/photos/lada-1600-vfts/
kromě tohoto exempláře ještě další dvě VFTS a čtyři další žiguly, doufám že pojednou aspoň trochu pro diváky a nebudou to šetřit:-)
Jelikož obecný téma o Ladach na rallye tu už máme, slučuju. Laďuša.
kromě tohoto exempláře ještě další dvě VFTS a čtyři další žiguly, doufám že pojednou aspoň trochu pro diváky a nebudou to šetřit:-)
Jelikož obecný téma o Ladach na rallye tu už máme, slučuju. Laďuša.
3xVaz 2103(1975,1977,1981), Mazda MX-5 (1997), Peugeot 309 (1993)
Re: Hned tři VFTS na Barumce
A sakra,to je věc přenádherná. Bohužel vzhledově se ta moje nemůže zdaleka rovnat ale do kapsy ji zese jen tak někdo nestrčí.
- Fišer Jiří
Lada Granta na okruzích v serialu Wtcc nezačala příliš šťastně http://www.fiawtcc.com/news/detail/id/693 27.-28.dubna se závodí na Slovensku,nechystáte se někdo? Je to asi náhrada za Masarykův okruh v Brně,kruci,zase pro mě o něco komplikovanější
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Letos jsem na Šumavě u nás nebyl, tak sem hodim pár snímků z roku 2006, neb v tématu Videa Lada přibylo z toho ročníku video.
Před startem - technická přejímka
Oficální start
RZ Čínovský okruh
Oficiální cíl
Mam toho vcelku dost, několikero ročníků jsem fotil, možná bych z toho moh udělat ňáký alba, páč v kompu v tom je solidní chaos
Před startem - technická přejímka
Oficální start
RZ Čínovský okruh
Oficiální cíl
Mam toho vcelku dost, několikero ročníků jsem fotil, možná bych z toho moh udělat ňáký alba, páč v kompu v tom je solidní chaos
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
JO toho maďara to byla řízená střela ,ostatní jen zírali,"to není možný to je lada ta nic nedokáže přece" . (sorry že na začátku není uvozovka dole nevim jak se píše:D). Jináč ať si strčí ty kraksny někam když je dá lada s motorem starým 40 let a upraveným.
Lada je nejlepší auto na světě a budu ji mít furt !!! LADA IS THE BEST CAR!
lada 21044 1700i
LADA 2101.1200 (nastupuje 1600rs)
-
Tady je někdo opilí i dnes
Záškodník od škodovek
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
Škoda Octavia 1961 & Škoda 1000mb 1967 & Škoda 110LS 1975 & Škoda 100L 1975& Škoda 120L 1977 & Škoda 125L(136L) 1989 & Mercedes-Benz 200D 1976 & Mercedes Sprinter 212D 1998 & Opel Corsa B & Fiat 127 1976 & Fiat 126p 1986 & Fiat 126p 1987 & 20x motocykl
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Felície, ten křáp, dojela před VFTS
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=2624
http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=2624
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás