medzi drziak a cievku dat kusok duše z bicykla.Jelen píše:ale jak to udělat, když je připojená na kostru
Edit: samozrejme, zoberiem ju spat a zreklamujem

Moderátor: Moderátoři
medzi drziak a cievku dat kusok duše z bicykla.Jelen píše:ale jak to udělat, když je připojená na kostru
Sašo, kablíky vim. Od Coryho už i vim, že napájení rozdělovače je 6-7 V. Jde mi o velikost odporu: Takže jsem vypočet nějakejch 270ohm - možno? ale moje hlavní otázka: přoč mezi výstup a + ? (já myslel že výst. imp. jsou kladný nebo ne?)Saša píše:Ověřit funkci Halovy sondy je otázka minuty , ale musí Ti někdo říct které dva ze tří káblíků je + a - . Pak stačí dát mezi + a výstup (třetí káblík) LED s odporem a zatočit .
já uvažoval proud 20mA ale "intuitivně" jsem si říkal, že tak něco okolo toho 1k0 by mohlo bejtSaša píše:Ten odpor je pro dnešní LED zbytečně málý a osobně bych "nešel" nad 10 mA bo nevím jaký proud snese výstup tohoto Halu
pravda, to mi nějak nedošloSaša píše:Většina výstupů kostří (kvůli rušení)
Cory píše:mam ho 3 roky a okrem toho ze som 2x skontroloval predstih, tak som nerobil nic.
Z toho vyplyva, ze stačí davat pozor iba na to, ci ma rozdelovac kratku, alebo dlhu osku.Hurikán píše:Ano. A ještě navíc musí mít i kratší hřídel.JmJ píše:Jen pozor, ze do 1.3 patri rozdelovac s jinou regulaci predstihu nez do 1.5 a vys.
Telo rozdelovaca je rovnake, tak nebudu robit dva odliatky s rozdielnymi cislamiMarek89 píše:Podarilo sa mi nakoniec dopátrať k číslu 21213-3706010. To je Niva 1,7. Trocha divné ?