Tož jsem se konečně dneska dostal k počítadlu, tak sem hodím i své hodnocení právě uplynulého srazu.
Přestože páteční počasí moc optimismu nevzbuzovalo (spíš působilo pesimisticky), tak bohové z Žigulevských hor stáli při nás a na víkend nám přihráli počasí naprosto perfektní. Tady je první poděkování a to jak božstvu, tak i Radkovi MB, jehož intenzivní modlitby byly vyslyšeny.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ubytování vyšlo taktéž dobře. Přístup provozovatelů byl dobrý a k tomu jsme skolaudovali novou VIP luxusní chatku. Sice chyběly dveře na záchod, ale co je v dnešní době dokonalé, že?
Dále chci poděkovat všem, kdo se jakkoliv podíleli na organizaci srazu. Uznání si zaslouží i obsluha stánku s občerstvením, který fakt bodnul. Elis a Maťo - díky.
Velké poděkování si zaslouží i Petr HC, za perfektně připravenou trasu spanilé jízdy a jeho diplomatické úsilí, spanilce předcházející. Já jsem se spolu s kolegou z PHS snažil pomoci při technickém zajištění spanilky, což se, jak doufám, snad podařilo. Tady chci poděkovat všem účastníkům, za respektování našich pokynů, což zásadním způsobem přispělo ke zdárnému průběhu spanilky a bezpečnosti všech účastníků provozu během ní. Pokud jsem někoho během mého předjíždění celé kolony nějak ohrozil, nebo postrašil, tak se omlouvám, ale rozkaz zněl jasně - "projet za každou cenu".
Přestože byla účast o malinko nižší, než jaká byla v minulých letech, šlo z mého pohledu o podařený sraz, kterému to nijak neuškodilo. Těším se na viděnou na příštích srazech.
PS: Opět jsem nepochopil ten obrovský nedělní ranní úprk účastníků z kempu.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
To se fakt nemůžete nějakou hoďku ráno zdržet, abysme mohli atmosféru srazu nějak shrnout a v klidu se rozloučit? Snad příště.
PS:
Marek89 píše:Ináč ušlo mi niečo ohľadom Hurikána ? Odkedy má auto s majakmi ?
Od vtedy, od kedy ich potrebuje.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)