Máte snad na mysli mé svezení se Michalovou jedničkou a mé kladné hodnocení jejich jízdních vlastností?
Nu, co na to říci? Snad jediné a to, že silné slunce pobláznilo moji hlavu. Koneckonců kdo mě večer spatřil v kempu jistě viděl a možná slyšel následky nadměrného osvitu mé mozkové schránky. Tímto děkuji Elišce za poskytnutí krémiku jehož účinky výrazně ztlumily palčivá muka spálené pleti, ještě jednou děkuji.
Lada Granta Liftback 1,6 16V platinum - téměř normální auto
Lada Granta Liftback 1,6 16V bílá - necháme se překvapit
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Veverko sem s nimi - nebo je rozesli na mejl jestli je shledas nevhodnymi...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Michal Pokorný píše:
Jakube, jak to, že ty nejdůležitější fotky chybí?! To je tedy veliká škoda, tak krásně jsem mohl Marka před Drobkem zcela zdiskreditovat
Pokud myslíš ony fota kde figuruje i tvůj vůz,tak ty mám ve svém držení,"vydíraný" jde snadno identifikovat .
Výborně!!! Zase mám proč žít
Tyto fotky mohou Pípákovi zničit pověst .Je to jasný důkaz ,takže se z toho nevykecá
Přispívám také svou troškou do mlýna a poznamenal bych k tomu také něco o té kvalitě a kvantitě...
Jinak děkuji člověku, co mi na chvíli zapůjčil nivu a hned 5dveřovou a Erikovi za půjčení 1,7i, čímž jsem si splnil dva dětské sny:-)
A samozřejmě organizátorům. Jinak je dobrý nápad, jak někdo navrhoval, mít cedulky s nikem z fora, aby si člověk přiřadil texty odtud k obličejům.
Své hodnocení jsem napsal v příslušné sekci. Zde jen avizovaná kuriozitka, co zřejmě na srazu ještě nebyla (další fotky snad někdy v Hurikánově albu, až se k němu po brněnské Classic Show dostane). Pořadí fotek se tu, jak vidím, uložilo obráceně, ale spravovat to už nebudu...
jacek píše:Zde jen avizovaná kuriozitka, co zřejmě na srazu ještě nebyla
A doufám že už nikdy nebude
To že mě kvůli tomu volali z letiště i v neděli, když sem dorazil domu, a chtěli po mě at si to přijedu vyřešit, už zažit nechci