OK, tak i já přidám svojí trošku do mlýna.
Původně jsem chtěl být pouhý účastník srazu, ale to se mi nepovedlo. Ale i tak nelituji. Shon začal hned ráno navážením toho stupidního pletiva, bohužel, pronajímatelé letiště nedali jinak. Nezdá se to, ale hodina a čtvrt utekla jak nic.
Dále jsem rád, že jsem pro ostatní mohl vytvořit, snad zajímavý, orientační závod. Doufám, že se povedl a líbil se. Na tom jsem zabil většinu času, nakonec jsem byl rád, že jsem se aspoň dostal k tomu zhltnout klobásku (výbornou).
Zatímco se drtivá většina začala připravovat na spanilku, my tátou a bráchou museli zas odvážet pletivo zpět.
Než se to všechno odvezlo, všichni už byli pryč. Takže tento sraz byl první, kdy jsem se spanilky nezúčastnil.
Ale aspoň to vyšlo tak, že jsem na všechny mohl počkat v klidu v kempu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
V podvečer a večer se rozjela klasická kalba, někteří, včetně mě, toho měli plné kecky
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) Dále jsem pochopil, že alkohol sbližuje národy, sešli se tam Estonci, Němci, Slováci, Češi a Ukrajinci -ky, a solidně jsme zakalili.
Ráno bylo kruté, ale silná česnečka mne vysvobodila.
Takže děkuji všem organizátorům, Marcelovi,Gerovi a Elis, všem, co se zúčastnili srazu a speciálně bráchovi Čeňkovi a tátovi za pomoc při orienťáku a tahání pletiva (taktéž i Ivošovi).