TAk otázka co taková živá babka vydržíPetr HC píše:podložit ramena zespodu dvěma babkami (ne živými - železnými
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
TAk otázka co taková živá babka vydržíPetr HC píše:podložit ramena zespodu dvěma babkami (ne živými - železnými
Uz netreba, zistil som ze diody su dobre, zmiatla ma presvecujuca kontrolka dobijania...a ono vlastne iba nebol zapojeny kabel na baterku, ale len kablik na kontrolku a na budenie...je zaujimave ako to mohlo fungovat 15 rokovIdem sa hlupo opytatv Zetore mam altik, nejaky magneton a predpokladam ze su vadne diody. Som schopny ich vymenit? (ja som schopny skoro vsetkeho) Ake diody mam kupit? V predajni ND ich pravdepodobne nebudu mat, preto by som zvolil obchod s elektronickymi suciastkami. Malo by ich tam byt 9, ak sa nemylim.
Velmi zajímavé s tím grafem z brzdy, ale stejně zajímavý by byl graf na 4. rychlostní stupeň! Odpadly by ztráty v převodovce!Jany_RS píše:Martas -Croft bol na brzde ( graf ) sorry že použijem jeho fotku a ukazalo mu učinnost medzi kolesom a motorom 79 % taže strata 21%,taže vykon na brzde ma stratu asi 15%(prevodovka,kardan,križe,diferak,ložiska,ozubene kolečka...)
GOST je ruska norma,preto som myslel,že vy sudruzi ju budete poznaťa je tam rozdiel oproti DIN okolo 1 KW pri 44kw(1200) taže meraju asi bez altika a pumpy
![]()
No a SAE tam je rozdiel až 5 kw(tlmič vyfuku-nie potrubie,sanie,altik,pumpa) -udavala sa u nas ale hlavne v amerike,preto tie auta mali take vykony
můžeš to nějak vysvětlit? Nějak nechápu...Kewint píše:Napadlo mě nacínovat trubičku na starý plovák , natáhnout adici dopředu