Brňáci, plánuje se hromadný odjezd? Já bych rád vyrazil kolem 14h. plus mínus autobus

Moderátor: Moderátoři
Vašátor píše: ... Brňáci, plánuje se hromadný odjezd? Já bych rád vyrazil kolem 14h. plus mínus autobus
Plánuju vyrážet kolem 14h., nicméně na nachystání a sbalení budu mít pouze pátek, takže kdo ví, kdy nakonec vyrazíme. Pokud by byl zájem více lidí jet v koloně, pokusím se přizpůsobit tak, abych nikoho nezdržoval. Honit se však za větrnými mlýny v podobě náhodného setkání je pro me zatím neakceptovatelné.Koko Loko píše:Vašátor píše: ... Brňáci, plánuje se hromadný odjezd? Já bych rád vyrazil kolem 14h. plus mínus autobus
Spíš napiš odkud by jsi si představoval vyrážet a když to vyjde tak se tam možná i objevím.
já bych se s mým navigátorem taky rád přidal ke koloně z Brna.Vašátor píše:Plánuju vyrážet kolem 14h., nicméně na nachystání a sbalení budu mít pouze pátek, takže kdo ví, kdy nakonec vyrazíme. Pokud by byl zájem více lidí jet v koloně, pokusím se přizpůsobit tak, abych nikoho nezdržoval. Honit se však za větrnými mlýny v podobě náhodného setkání je pro me zatím neakceptovatelné.Koko Loko píše:Vašátor píše: ... Brňáci, plánuje se hromadný odjezd? Já bych rád vyrazil kolem 14h. plus mínus autobus
Spíš napiš odkud by jsi si představoval vyrážet a když to vyjde tak se tam možná i objevím.