odbornik nejsem, ale napsal sem dotycnemu mejl, jestli by mi neposlal hlavicku predmetneho mejlu...tak uvidime jak se k tomu postavi. Nema co ztratit, naopak muze pomoct k objasneni vznikle situace.
Mne se nekolikrat u mejlu na post.cz (jako seznam.cz) stalo, ze sem posilal zpravu nekomu ve stejny okamzik jako mi jina zprava dosla a v prichozi zprave byl text, ktery sem posilal nekomu jinemu(a nic jineho). Tak sem musel pozadat odesilatele, aby mi zpravu preposlal znovu. Kdyz sem tento problem ohlasil, zprvu se tomu venovali a naznali, ze se toto muze stat ale pak jiz bez odpovedi (mozna to vyresili). Tos tezko rict co se udalo - to nyni muze ukazat akorat hlavicka predmetneho mejlu...
Osobne nechci nikoho soudit, moznosti jsou jen tri
1) LM proste prebral a pod vlivem svestkovice ze zahradky "ujel"
2) je tu snaha o pospineni z druhe strany (proto by bylo lepsi kdyby se vse vyjasnilo a ne se schovavat, obzvlaste kdyz neni duvod)
3) vystrelek nejakeho vtipalka (to by ale musel vedet co bylo LM doruceno a na zaklade toho pak reagova)t. Tezko by byla takova souhra nahod, ze v uzkem casovem horizontu by nekdo neznaly odpovedel v kontextu s otazkou
Odpoved bude znama co nevidet
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.