Aspoň bude zase koho vyblikávat.zelvotron píše:Ale fuj![]()

Moderátor: Moderátoři
Aspoň bude zase koho vyblikávat.zelvotron píše:Ale fuj![]()
no zaráží mne tam to Euro 5.. Pokud by to nesplňovalo tak si o ní můžem jen zdát..Cory píše:Ono sa o tom dost piše, ako vidim, je to akoby mala reklama, tak je vcelku mozne ze sa to bude predavat
Taky si už řikam, že to je až podezřelýOno sa o tom dost piše, ako vidim, je to akoby mala reklama, tak je vcelku mozne ze sa to bude predavat
já mám prostě jen strach z jedné věci.radek mb píše:Přesně,když přišla na trh Kalina,tak se v médiích sotva mihla.O Grantě jsem slyšel tolikrát za týden jako o Kalině za 5 let.Ale to je dobře,ať se o ní mluví a věřím,žr to nebude vždy jen v negativnímn kontextu.
miro263 píše:Obrázek
1.6 Turbo 235Koni 300nm
5stupnova sekvencna prevodovka
0-100 5.5sekundy
Upravca TMS
http://www.youtube.com/watch?v=pzJG3xFCxUI
Pripravene na Sampionat LADA GRANTA CUP ktory zacina 28.5 v Moskve
Program tu.
Nojó klasika, pane to nikdo neví, to nám neřekli, to tak přišlo, divil bych se kdyby tam někdy někdo něco věděl!!!Sádlo Máslo píše:Jak nám potvrdilo české zastoupení nikdo neví
Právě podle infa z toho článku by kombík měl zůstat kalina, stejně tak hatchback a doplňovat by to měla grata sedan a liftback, s tím že granta lift by měla bejt zaměřená na vidle a kalina hatch do města. No uvidíme, ono se to ještě může x krát změnit.radek mb píše:Zajímavé informace.4 stupně výbavy.Ta poslední Lux+ je moc komfortní i na mě.Stačila by ta Lux.Jinak ten hatch vypadá na fotkách lépe než sedan,takže teď jsem napnut jak bude vypadat kombík.