Jejda, já ti ještě nedal tu vrtuli, že jo ... máš ji nachystanou

Moderátor: Moderátoři
Jo ... vrtule. Ještě tam máš někde ozdobný lišty, víčko nádrže, pneumatiky a asi spojkovou hadici. A mám už sadu kompletních disků - budu se muset některý den zastavit na opískování. L.Vašátor píše:Jejda, já ti ještě nedal tu vrtuli
Ozdobný lišty jsou na půdě i s tvýma sklama, stejně jako pneumatiky. Už je nebylo kam naložit. Víčko nádrže je u lakýrníka, v pátek jsme za ním byli a ještě ho neměl nalakované. Nicméně během týdne nám ho doveze na dílnu. Spojkovou hadici jsme ti dávali tuším i s ostatníma dílama do kufru.Luděk Musil píše:Jo ... vrtule. Ještě tam máš někde ozdobný lišty, víčko nádrže, pneumatiky a asi spojkovou hadici. A mám už sadu kompletních disků - budu se muset některý den zastavit na opískování. L.Vašátor píše:Jejda, já ti ještě nedal tu vrtuli
Jak jsem to měl uložený na půdě, tek přední gumy jsem zlehka přeložil na půl a ony se zlomilymayo456 píše:jak rozlomené? akože potrhané? daj fotky auta prosím
A to je přesně to, proč se divím, že věci, které servis, nebo zkušený mechanik, stíhá v minutách já dělám v hodinách. Očistit, odrezit, natřít, vyleštit příp. namazat. Nedejbože u toho začít přemýšlet ...Luděk Musil píše:Hoši - rozebrat auto je jednoduché.
Skládat to potom dohromady aby to trochu vypadalo už tak jednoduché není. Každý díl je potřeba očistit, odrezit, natřít, vyleštit příp. namazat, v nejhorším případě najít náhradu (včera odrazky ve světlech a couvačka). Včera jsem např. zapojil levou zadní svítilnu a při protahování kabelů na pravou stranu jsem přišel na montážní otvor o kterém jsem nevěděl či zapomněl. Takže některé, je jich minimum - ale jsou, práce dělám (neuváženě) dvakrát.
Bohužel, některé servisní úkony dělané zkušenými mechaniky servisu v řádu minut (což je čistá mechanická práce bez přemýšlení) také někdy odpovídají jejich výsledkům (nejede to, nesvítí to, ... , reklamace).Teepee píše:A to je přesně to, proč se divím, že věci, které servis, nebo zkušený mechanik, stíhá v minutách já dělám v hodinách. Očistit, odrezit, natřít, vyleštit příp. namazat. Nedejbože u toho začít přemýšlet ...
ano poamlu pomalu motnvoat. Jen STK se blíží rychleji a rychleji...mayo456 píše:presne... radšej pomaly a opatrne jak dačo uponáhľať a potom ľutovať. veď to robíš pre seba nie pre cudzieho