Hmlovečka už je kúpená, bude to super. Nám sa nepáči žiadna tá hranatá hmlovka. Tá sovietska je o niečo väčšia ako wessemka. Poletí do smetí. Keď už tam má byť hmlovka, tak jedine táto guľatá. Alebo ešte do svetiel, ako to mal Majo na orechu. Ale to nieje také pekné. Skrátka tá hmlovka bude podľa mňa veľmi pekná.
Už je kúpený aj olej a filtre. Neviem, ako je na tom vzduchový, ale radšej mať v zásobách. Ešte by sme dnes chceli prezuť na tie biele disky letné gumy VREDSTEIN 175/13, ktoré ostali po 21044.
Včera večer ma zastavili žandári. A nič, dali mi fúkať, pozreli papiere a dovidenia. Žiadny problém, žiadne pripomienky.
Pozor, ja myslím blatníky 2106 vyrobené ešte v CCCP, ktoré majú dierky na tú oblúkovú lištu nad kolesom. Tie nezoženiete nikdy nikde. Zadné 2106 CCCP s tou dierou na chrom. štítok máme. Aj zadné na 2103 CCCP máme dve sady a aj predné 2103 CCCP máme 3 sady. Akurát by sme teraz potrebovali predné CCCP na 2106, ktoré som ešte surové nikde nevidel. Tie čo sa dajú kúpiť v obchodoch sú na zaplakanie. Brali sme miery blatníka na aute a bežne predajného a rozdiely fatálne. Ger môže potvrdiť. Niekde 0,5 cm
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
, niekde aj VIAC
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
To by vyzeralo veľmi otrasne. Musíme niekde zohnať originály. Musia predsa niekde ešte byť.