I 1,6 v desítce plní euro 4, euro 3 plnila už poslední verze 1,5 rozdíly mezi motory 21124 (desítka 1,6) a 21126 (Priora) tu jsou někde podrobně rozebraný.Fišer Jiří píše:motor v Prioře není zcela totožný s desítkovými ani u těch posledních typů kam dávali 1.6 kvůli euru 3,Priora má euro 4 a 72kW oproti 66kW,blok bude stejnej,ale s "vnitřnostma" si pohráli.
Jinak velký test Priory u nás v Čechách je v 15tým čísle 2009 ve Světě motorů alias SVĚT KONCERNU!!!!
Nová Priora
Moderátor: Moderátoři
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Nechcem sa Vám do toho nejak miešať, ale len tak pre zaujímavosť si pozrite toto video a zamerajte sa na 3 valec:
Zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=eYBgEghLAgw
Zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=eYBgEghLAgw
Chevrolet Niva
To je pravda ..... priora má motor upravenej ..... odlehčený písty atd. ..... a tento motor se objevil v posledních pár desítkách ......
A to co je na videu od Vazky není nic divnýho ani u "lepších" značek ...... možná daň za to odlehčování ...... poslední dobou s tím mají dost problémy japonci ..... a za jaký platívali držáky ......
A to co je na videu od Vazky není nic divnýho ani u "lepších" značek ...... možná daň za to odlehčování ...... poslední dobou s tím mají dost problémy japonci ..... a za jaký platívali držáky ......
- Fišer Jiří
Myslím si že 16ti ventil je na to,aby se sním moc nemazlilo,ten potřebuje trošku cérez ve votáčkách.Určitě to není pro nějakýho páprdu,co si jezdí do města dvakrát do měsíce nakoupit.Priora má krouťák při 4000ot/min,nízké otáčky ho vodělaj.Můj názor!Kdo ví jakej umělec s tím jezdil.
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
- Fišer Jiří
Dneska jsem se bavil s kamarádem,říkal že Renault v Togliati končí,prej tam chtěl montovat Logany,to se Rusákům nelíbilo a tak jim dali sbohem.Musím si to ověřit v Mostě na autosalonu.Asi zapomněli že jsou v Rusku a ne v Čechách,kde se nosí národní hrdost pouze když vyhrajeme MS v hokeji.
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život
- marian2110
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- marian2110
- Fišer Jiří