VAZ-2103 rocnik 1980, co s tym
Moderátor: Moderátoři
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Puhi: Keď som napísal prvý príspevok v téme, hneď som mu poslal aj SZ, len zatiaľ odpoveď nedošla...
edit:// už došla
edit:// už došla
Naposledy upravil(a) Michael 4x4 dne sob dub 30, 2011 19:59, celkem upraveno 1 x.
ja si tiež myšlslím, že pokiaľ tam je ten citový vzťah auto je cukrík tka ho nechať. ja mám ako veterána VAZ 2101, tiež bývam v KE a tiež auto od marca do októbra stojí na parkovisku (akurát trošku častejšie chodím na okno ale to je o zvyku), a na zimu ho dávam do garáže a auto nehnije. čo sa týka stk tak ak má dobé brzdy a nienje zospodu extrémne zhnité čo určite nie je podľa fotieka tvojho popisu tak prejde, rovnako aj emisnú a taktiež poznám chlapíka čo šteloval motory priamo vo výrobe tak by som ti mohol vybaviť aj nastavenie motora ak by si chcel
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- MartasBrno
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš je propít na žalMartasBrno píše:na co jsou peníze, když není v životě radost
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
Laďuša, a pak si hodit mašlu
Arrow, pokud k tomu autu máš citový vztah ,tak ho rozhodně neprodávej.Po určité době tě to začne mrzet a budeš litovat ,že jsi se ho eventuelně zbavil.Pokud ho máš kde ustájit ,tak na prodej nespěchej .
Arrow, pokud k tomu autu máš citový vztah ,tak ho rozhodně neprodávej.Po určité době tě to začne mrzet a budeš litovat ,že jsi se ho eventuelně zbavil.Pokud ho máš kde ustájit ,tak na prodej nespěchej .
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
souhlasím s ostatními -tohle rozhodně NEPRODAT-prachy budou ale takhle zachovalá 2103 neeee.jestli má kde stát tak bych se jí nezbavoval -jen v zimě bych dal papíry do depozitu kvůli ručení a požíval bych ji jen za pěkného počasí od května do října-zbytek roku-poddekáč garážový....taková tu v klubu byla ve stejné barvě(tmavě hnědá-hořká čokoláda) a bohužel už není...pardubáci vědí koho myslím...
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Arrow- ja vlastním auto 2106 r.v 80 auto je garážované a veľmi málo sa jazdilo. Tiež som uvažoval o predaji a šrot a tak ďalej..... Tento rok som to dal do poriadku. motor, brzdy, a všetko možného, stálo to veľa peňazí ale som to spravil. A teraz stým občas, ale naozaj len občas vylezem a ludia sa otáčajú za mnou, a neveria tomu že to ešte jazdí, neuveriteľný pocit. Súčastky su nato prakticky do posledného šrôbu, a aj budú pokiaľ Lada bude existovať. Takže podľa môjho názoru žiadnom prípade nepredať!!!! To už má nijakú hodnotu nie peňažnú ale morálnu . (či jak sa tomu hovorí) Dať do garáže, starať sa o to a občas jazdiť.
- MartasBrno
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
Osobne by som si ho nechal (samozrejme po uvážení priestorových a finančných možností) pre radosť z jazdy. V práci mám samé elektronikou riadené povozy a je to úplne iný pocit z jazdy, keď šoféruješ auto s ručným sytičom, bez kadejakých posilovačov a iných vychytávok. S tým mojím idem pár krát do roka aj do roboty a kolega sa ma pýtal prečo sa vždy pred a krátko po naštartovaní zohýbam za tým volantom. Keď som odpovedal, že je tam sytič, nevedel o čom je reč...Arrow píše:ci si to auto ponecham/alebo ho predam.
Navyše je to stroj, ktorých už na cestách moc niet a už som počul otázku: Čo je to za auto? Vzadu to neviem prečítať! Ver mi, je to veľmi zaujímavý a ťažko popísateľný pocit.
Nikita II, 1974
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Nasťa 2016
chatka 12 forever
člen LKCS
Trojka už má posilovač brzd ne? Ale souhlasim. Pokud je to jen trochu možné, tak bych si ho nechal!dandy píše:bez kadejakých posilovačov
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez