Lada Turbo - Málo peněz, hodně muziky?
Moderátor: Moderátoři
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
STK stale resim (asi 2 mesice), ted me ceka jeste posledni moznost, pokud ani ta nevyjde, vsechna letosni snaha vyleti kominem...
Maniac, covece nestras me, ja pevne doufam ze tento olej udrzi motor pri zivote jak nejdele to pujde. ...
Jinak jeste dodam, docela by me zajimalo, jaky je rozdil mezi jednovackovym a dvouvackovym systemem, ze je potreba mit na nej specialni olej. Znamy servisak mi tvrdil, ze benzinove peugeoty maji presne ten samy system v hlave jako fiaty, jen je tam proste jedna vacka. Ale ty valecky, mince, proste cela ventilova sestava je stejna a taky se tam leje vselijaky olej. Jako netvrdim ze nekdo nema pravdu, jen by me to osobne zajimalo.
Maniac, covece nestras me, ja pevne doufam ze tento olej udrzi motor pri zivote jak nejdele to pujde. ...
Jinak jeste dodam, docela by me zajimalo, jaky je rozdil mezi jednovackovym a dvouvackovym systemem, ze je potreba mit na nej specialni olej. Znamy servisak mi tvrdil, ze benzinove peugeoty maji presne ten samy system v hlave jako fiaty, jen je tam proste jedna vacka. Ale ty valecky, mince, proste cela ventilova sestava je stejna a taky se tam leje vselijaky olej. Jako netvrdim ze nekdo nema pravdu, jen by me to osobne zajimalo.
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Takze prvni start a zahrati mam za sebou, huli to jako prase, uplne stejne jako drive. Opet ciste bily dym... V techto chvilich premyslim co rozbit, spravit, odpocinout si, nevim...
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Jako ja si taky myslim ze je to voda, ale ten co mi delal turbinu rikal, ze pokud je spatna a pali olej, tak je taky bily dym. Ted jsem opravdu v koncich, ale uplne.
EDIT: Kratke videjko at mate predstavu co to dela http://youtu.be/tAtpGVVHJ0k
EDIT: Kratke videjko at mate predstavu co to dela http://youtu.be/tAtpGVVHJ0k
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt ze ono to teoreticky nic jineho nez turbina byt nemuze, mel jsem to nastartovane bez turbiny, chvili jsem ten kraval poslouchal a ze svodu neslo nic.
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn