reálně nevidím důvod si jí nekoupit hnedPatrac píše:SMtrojka je sice pěkná ale jak to sní doopravdy vypadá? reálně..
http://www.sauto.cz/inzerce/?sorting.or ... .fulltext=
Moderátor: Moderátoři
reálně nevidím důvod si jí nekoupit hnedPatrac píše:SMtrojka je sice pěkná ale jak to sní doopravdy vypadá? reálně..
...v předprototypové verzi. I ta cena je taková "klubová"zelvotron píše:reálně nevidím důvod si jí nekoupit hnedPatrac píše:SMtrojka je sice pěkná ale jak to sní doopravdy vypadá? reálně..
http://www.sauto.cz/inzerce/?sorting.or ... .fulltext=
TREFA!rosta píše:vidím že to tu funguje jako všude jinde v tomhle státě-každej má akorát plnou hubu keců a když někdo přijde s nějakým návrhem něco změnit tak je za blbečka a ostatní z něj mají akorát prdel.....nojo ČEŠI....
Jo to by mě zajímalo taky jak tohle funguje, zatím jsem nabyl dojmu, že prostě v Rusku nějaká baba v kanclu koukne do tabulky, aha 10 mil. obyvatel, no tak jim pošleme tři kapoty, jednu ojnici a dva krompáče. Pak tam člověk chce něco a je to problém, nojo to už neposílaj, na auto co přestalo prodávat před třema rokama!!! Že by to objednali o tom nemůže bejt řeč.dmatej píše:"oni nám poslali jen toto ..."
Tak tohle mě teda pobavilo, poněkud zvrácené, ale mám pocit, že se na to vysrali už dávno a teď už to jen setrvačností dojíždí. A ať si to klidně zabalí úplně, jejich škoda.dmatej píše:Ještě bych podotkl, že těch 40 křiklounů může celé CS AutoLada otrávit tak, že se na to ty lidi sami prostě vyserou. A nebudeme mít nic
Asi tak, v tomhle ohledu by se zřejmě mohli něco novýho dozvědět spíš oniPatrac píše:ale mám dojem že oni ani neví že se něco takového vyrábí... nebo bude vyrábět
Reálně bych to viděl na podzim (představení na Moskevským autosalonu) a u nás nejdřív 2012. Co nevidět by měli ukázat oficiální fotky.Patrac píše:nemáte někdo info o Grantě? měla teď někdy jít do prodeje v rusku ne?
Tohle bych pochopil leda v momentě, kdyby byly poslední automobilka na světě. Moje škoda to určitě nebude, že už nebudu jezdit Ladou A zrovna ten vejfuk se sehnat v pohodě dá jinde.dmatej píše:Želvotrone, tys to asi moc nepochopil, že ne? Ona to bude hlavně tvoje škoda, protože pak neseženeš ani to málo, co se sehnat dalo - oni si už nějakou práci najdou, takže jejich škoda to nebude.
To je dost laciný, nemyslíš, nevím jak si to vydedukoval, ale větší blbost jsem dlouho neviděl.dmatej píše:A ano, počítám, že leccos se dozví i oni. Vadí to? Máš pocit nadřazenosti? Tak si ho užij, když ti to stačí ke štěstí.
A teď jsi udeřil hřebíček na hlavičku ! To je hodně dobrej nápad.zelvotron píše:Co se týká tý slavný diskuze, tak spíš bych to pojal jestli by pro nás neměli zájem udělat jakejsi den otevřenejch dveří a s nějaou prohlídkou, výkladem k modelům atd a v rámci toho nenápadně nastolit nějaký ty otázky. Jako nějaký jednání a zápisy - LOL.
Tak nějak. Když je tu konkurence s lepším přístupem (dostupností servisů atd.), přijde mi jednodušší se na Ladu vysrat už teď a jít jinam. V dnešní době si myslím že snad je lepší "ten čas proinvestovat" rozumnějc, než jen se zaobírat tím, jestli za pár let bude milostivá Lada schopna dodat součástky na auta který dokázala vyrobit před pár lety.zelvotron píše:dmatej napsal:
Želvotrone, tys to asi moc nepochopil, že ne? Ona to bude hlavně tvoje škoda, protože pak neseženeš ani to málo, co se sehnat dalo - oni si už nějakou práci najdou, takže jejich škoda to nebude.
Tohle bych pochopil leda v momentě, kdyby byly poslední automobilka na světě.