takhle je to opravdu krasavec, spoilery nééé, nechat origo, jen srovnat mlhovku a uplně balada, je to fakt hezkej kousek, nenabourat, nehuntovat a hezky se o něj starat to je rozkaz
2107 modro - bílá barva + do budoucna buď combi 1.7i nebo Niva 5dv. dle finanční situace
radek mb píše:Trojka možná je hezčí bez spoilírku,ale šestka určitě ne.
Musím ti oponovat .Já osobně si nedovedu představit ,že bych si na 06 dal tento kus plastu .Buď je to tím ,že si potrpím na originální stav a nebo také tím ,že nemám rád na autě plasty
Podle mě je 2106 rozhodně lepší bez spojleru ,ale je to věc názoru.
Naposledy upravil(a) Jakub Metelka dne čtv bře 31, 2011 16:21, celkem upraveno 1 x.
On nemá rád na autě plasty, ale furt upřednostňuje šestku před trojkou
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Když tak koukám na tu fotku ... máte někdo i záběr na záď ? Zajímalo by mě, jestli konstrukce V. dveří a (hlavně) svítilen zůstala stejná jako 2102 nebo byla jiná. L.
Mam dojem, že jsem to viděl i zezadu a byl to zadek z dvojky, ale netušim, kde a jestli to vůbec mam v kompu.
Našel jsem jenom tuto:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova