To oni jen kalili vodu aby se zdáli zajímavějšímiMacGyver píše: ... ale byl jsem ještě vycvičený z exkurze v JE Temelín, kde nám říkali, že ten, kdo má nutkání furt něco mačkat, tak ať dá ruce do kapes a neopovažuje se je vyndavat.

Moderátor: Moderátoři
To oni jen kalili vodu aby se zdáli zajímavějšímiMacGyver píše: ... ale byl jsem ještě vycvičený z exkurze v JE Temelín, kde nám říkali, že ten, kdo má nutkání furt něco mačkat, tak ať dá ruce do kapes a neopovažuje se je vyndavat.
Potěšující zpráva.jacek píše:Vlaky na trati PE-JI byly očividně zařazeny do kategorie vyhlídkových. Pro turisty všechno, a to bez zvláštního příplatku!
Přehodit datum je přeci to nejmenší. Ono to možná nešlo zaplatit kartou právě kvůli tomu, že jsem ji kupoval " v předprodeji" . Každopádně je ta traťovka nahraná na kartě, tak snad už zítra pojedu jak mazák.Michal Pokorný píše:Heh, to je toho. To u nás měla paní pokladní veliké problémy, když jsem chtěl koupit jízdenku na druhý den. S tím datumem tam zápasila dobře 5 minut
A tady ta sranda většinou začíná. Náhodou, já mám KJŘ opravený, přelepoval jsem ho celej měsíc, abych mohl v červnu přelepovat zase.už se stalo, že skupina soutěžících s neopraveným jízdním řádem nastoupila v Čelákovicích do motoráku do Mochova a překvapený strojvedoucí jim sdělil, že jede až za hodinu
ČD = Čekej Dlouho