Imbus v ořechu
Moderátor: Moderátoři
Imbus v ořechu
Chlapi - sháním imbus 16 v půlkovém ořechu, lépe něco kvalitnějšího. Nevíte o něčem, kde by se to dalo koupit?
Co jsem hledal na netu, všude mají jen 17 (šestnáctka je prý atyp).
Co jsem hledal na netu, všude mají jen 17 (šestnáctka je prý atyp).
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
-
- Kontaktovat uživatele:
no a nehledas spise palcovy rozmer? Trebas 5/8´´ ? To by ale bylo 15,9mm
trebas tu:
http://www.grent.cz/hlavice-nastrcna-im ... a-5-8.html
Klic na svicky "16mm" je taky klic 5/8´´ ale prodava se jako 16ka nebo jako 5/8´´ a obvykle na sobe ma vyrazene oba udaje...
trebas tu:
http://www.grent.cz/hlavice-nastrcna-im ... a-5-8.html
Klic na svicky "16mm" je taky klic 5/8´´ ale prodava se jako 16ka nebo jako 5/8´´ a obvykle na sobe ma vyrazene oba udaje...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Což to by myslím stačit mohlo, ale když budeš potřebovat povolit něco co je zarvaný na hodně velkej moment, tak už může bejt problém myslím.Little Red Riding Hood píše:Marek, já když takhle jednou jednorázově potřeboval velkej imbus a nechtělo se mi za něj utrácet, tak sem za 20 v železářství za barákem koupil takou to prodlouženou matku v patřičném rozměru a tu nasadil do klasického ořechu...
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Tohle potřebuju na povolování a utažení středového šroubu náboje předního kola u mého auta (a taky Passatu, Superbu, Transporteru, Audi a mnoha jiných vozů). Je to utažené momentem 150-220 Nm + 90°, takže celkem dost. A nesmí dojít k problému při utahování - to znamená, že nesmí dojít k přeskočení nebo ožvejkání. Moment dotažení je nezbytně nutné přesně dodržet, musí se provést na poprvé a hlavně nelze jej opakovat. Šroub náboje je totiž na jedno použití.
Z těchto důvodů sháním spíš originál ořech, abych měl jistotu, že to skutečně vydrží.
Napadlo mě ještě následující: Náš děda má klasickou fajfku imbus 16 - tak že bych mu z něho kousek flexou odřízl a vsadil do zesíleného ořechu 16 z klasické půlkové goly. Ale nevím, jak by se děda tvářil na to, že mu pižlám imbusklíč .
Z těchto důvodů sháním spíš originál ořech, abych měl jistotu, že to skutečně vydrží.
Napadlo mě ještě následující: Náš děda má klasickou fajfku imbus 16 - tak že bych mu z něho kousek flexou odřízl a vsadil do zesíleného ořechu 16 z klasické půlkové goly. Ale nevím, jak by se děda tvářil na to, že mu pižlám imbusklíč .
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
- Křečík Barbuška
tak to robime v praci ale zalezi aky imbus kupis res mas..co sa tyka kvality... niektore boli mäkke ine praskali teraz mame nejake vyhovujuce su dostatocne tvrde a nepraskaju je pravda ze na hranach uz je troska vidno ze par skrutiek odskrutkovali....Marek píše: Napadlo mě ještě následující: Náš děda má klasickou fajfku imbus 16 - tak že bych mu z něho kousek flexou odřízl a vsadil do zesíleného ořechu 16 z klasické půlkové goly. Ale nevím, jak by se děda tvářil na to, že mu pižlám imbusklíč .
CIze radsej original ako robit pokusy.... ty 10 € nieje vela..v zhladom na zenu naboja nie?
-
V pondělí ti můžu napsat kontakt na firmu tady v jihlavě, kde je kupujem, tyhle typy imbusů používáme v rázových utahovácích, budeš chtít průmyslovej, nebo obyč? (průmyslovej vydrží tak okolo 500N, ale přesné parametry bych ti napsal )
[VAZ 2104 Květuška (dříve Nataša)]
[Trabant 601 Žlutej ďábel]
"Rozdíl mezi svěřencem blázince a hlídačem je ve vlastnictví klíčů."
[Trabant 601 Žlutej ďábel]
"Rozdíl mezi svěřencem blázince a hlídačem je ve vlastnictví klíčů."
Michal Karásek,
Můžeš ten kontakt pak napsat tady veřejně? Asi taky budu potřebovat imbus v ořechu.
Můžeš ten kontakt pak napsat tady veřejně? Asi taky budu potřebovat imbus v ořechu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
-
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele: