Německé Lady v Brně a pozvánka na letní sraz Lada-Welt.de

Jiné akce neorganizované Ladaklubem

Moderátor: Moderátoři

jacek

Německé Lady v Brně a pozvánka na letní sraz Lada-Welt.de

Příspěvek od jacek »

Letní návštěva z Německa v CZ a sraz německého ladaklubu u Bad Schandau
Informace a pozvánka ke spoluúčasti
Brno 4.-5.srpna 2011 a Německo 5.-7.srpna 2011

Přišel mi mail od německých kolegů, s kterými se (většinou) už známe z loňského letního srazu tamtéž, nebo i z našich jarních srazů, na nichž někteří Němci také už nejednou byli. Jedná se o kolonu - výpravu 13 osob včetně dětí s vozidly 2103,21011,21013, 2x 21213 a 21083 cabrio.
Po pobytu v jižním Rakousku přijede tato kolona do Brna odpoledne či navečer ve čtvrtek 04.08., a po snídani následujícího dne zamíří přes Mladou Boleslav (muzeum Škoda) na sraz německého klubu Lada-welt. Ten se koná kousek za Hřenskem resp.Bad Schandau v krásném prostředí Českosaského Švýcarska. Takže pro lidi z Čech je to jen kousek cesty, i když my Moraváci či Slováci se toho taky určitě nelekneme!
Účastníci mají zájem o setkání s našimi členy buď po příjezdu do Brna, nebo při odjezdu, případně na trase jízdy či v Ml.Boleslavi u muzea. Tak se tady prosím včas nahlaste, jaké kdo máte možnosti.

Tímto mohu zároveň tlumočit i pozvání k návštěvě německého srazu Lada-Welt v Sasku, které jsme s Hurikánovou Jahůůdkou absolvovali již vloni. Pro velký úspěch zřejmě zopakujeme, byť asi s jiným vazidlem. Celá německo-rakousko-česká kolona by vyrážela brzy ráno 05.08. po snídani z Brna. Má-li tedy kdokoliv z členů a příznivců cestyschopné auto v solidním stavu, 2-3 dny času, trochu peněz a hlavně chuť na pohodovou společenskou akci kousek od našich SZ hranic, bude vítán. Nebo se jen stavte na kus řeči někde po cestě. Detaily postupně upřesním tak, jak budou o koloně chodit informace z Německa.
Hypolit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hypolit »

Ahoj. Jsem z Ústí nad Labem, tak se určitě přidám a čekám na další info.
Červenej krasavec VAZ 2105 1988 1.3 LPG
Bílej krasavec VAZ 2107 1988 1.5 LPG
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

V MB bych asi se připojil na prohlídku muzea ( už jsem tam byl asi 4krát :mrgreen: ) a záleží na stavu financí v té době a možná bych jel i do Reichu. :wink:
jackal

Příspěvek od jackal »

Určitě bych dorazil na setkání k muzeu. Děti maj neuvěřitelnou radost z každé Lady kterou vidí. Narozdíl od manželky. Pokud to někdo připomene tak v MB budu.
jacek

Příspěvek od jacek »

No výborně, chlapi! To je aspoň slovo, všichni jsou vítáni.
Myslím, že minimálně v té MB by se snad mohlo aspoň na otočku sejít dost lidí, v širším okolí je tam ladistů docela hodně. Muzeum tam sice už taky znám, ale tohle bude zase trochu z jiného soudku.
to Štěpán: Hurikána by to jistě taky potěšilo, dokonce jsme spolu o tvé případné účasti v DE už dřív sami přemýšleli.

Budeme rádi, když se pár lidí na ten kousek do Bad Schandau se svojí ladou přidá. Jinak pokud by měl někdo jen obavy z němčiny, tlumočím já, Jan "Sas" umí slušně česky, s angličtinou se taky dá, no a "pár" lidí tam vládne i bezva rusky :wink: Tady opravdu platí No Fear!
A připomínat akci určitě budu víckrát, dá se to ale napsat i do kalendáře! :idea:
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

a nevadilo, by keby moj stroj nedosahoval kvalit auto ako nove ???
Štěpán

Příspěvek od Štěpán »

jacek píše:
to Štěpán: Hurikána by to jistě taky potěšilo, dokonce jsme spolu o tvé případné účasti v DE už dřív sami přemýšleli.
Jj, taky už jsem o tom debatil s Hurikánem. :D
Uvidíme, jak to všechno dopadne. Ten přelom července a srpna je takovej dost blbej termín. Ve Škodovce je období celozávodní dovolené nebo těsně po ní a to já využívam na nějakou zahraniční dovolenou, takže pak mi už nezbývají finance a někdy ani čas na takovýhle vejlety. ( to je taky důvod, proč jsem za posledních 5 let nebyl ani jednou na letním srazu na Slovensku ) Tohle je blíž ( pro mě cca 150km, což je blíž než do Jedovnice ), takže je tu naděje, že bych nějakou tisicikorunu do plné nádrže benzínu mohl investovat, ale byl by to vejlet jen na jeden den. Brzo ráno tam a večer pak zpátky. :cry: ( kvůli financím za ubytování )
jacek

Příspěvek od jacek »

ger007 píše:a nevadilo, by keby moj stroj nedosahoval kvalit auto ako nove ???
Když nebudou v kastli díry a pojede... :wink: A v Brně či MB by se vůbec o nic nejednalo, jen krátká společenská/zdvořilostní událost. Aspoň bys mohl reprezentovat slovenskou část klubu.
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

hm hm hm diery v blatnikoch hm hm hm :-D zlepime paskou :-D
jacek

Příspěvek od jacek »

ger007 píše:hm hm hm diery v blatnikoch hm hm hm :-D zlepime paskou :-D

:roll:
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

ked ta wapka ma strasnu silu ! :lol: :evil: ale do srpna uz budu nove blatniky takze v brne by som sa kazdopadne ukazal :)
jacek

Příspěvek od jacek »

Ger, aspoň tě to bude trochu postrkovat, aby to bylo brzo, pokud do té doby nebude něco nového, pěkného, zánovního, lesklého :D
radek mb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek mb »

Pokud v tu dobu budu v Bouli,tak se samozřejmě taky ukážu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
jacek

Příspěvek od jacek »

Každá duše s VAZem vítána. :)
Fišer Jiří

Příspěvek od Fišer Jiří »

hmmm to vypadá zajímavě,jel bych asi až na ten sraz,někde bych se připjil,uvidíme jenom se obávám,abych s Priorou nebyl moc na očích,náhodou se mě budou něměčtí sousedi na něco vyptávat a já neumím žbleptnout ani slovo a to jsem ze sudet a ještě jsem Fišer a babička byla Engelmannová :D Přinejhorší budu na všechno odpovídat JA VOL,snad s tím nic neskazím :D
Lada 2171

LADA JE Můj Život
Zamčeno

Zpět na „Ostatní akce“