Vítáme nové moderátory!
Moderátor: Moderátoři
Nojo copak na Slovensku, tam je hejmayo456 píše:U nás zákon 19/2001 oprávňuje vládu SR vydávať nariadenia vlády na vykonanie európskych smerníc a medzinárodných zmlúv, sú tam aj oblasti, ktoré takto môže upravovať. Ak takýto zákon nie je, smernica o moderátoroch nemôže byť priataDrobek81 píše:to je nadrazene, stejne jako ustavamayo456 píše:lenže túto smernicu EU musíte najprv implementovať do nasich pravidiel inak nemá zmysel
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
- MartasBrno
- MartasBrno
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
Re: Vítáme nové moderátory!
To Ano! Tak ssi držte klobouky jedeme z kopceJelen píše: Počínaje dnešním dnem nastává jejich krutovláda,
Nařízení první: Zrušit ladaklub, rozprodat jeho majetek a členy vypustit do lesa Čím dřív se ta banda rozpustí, tím líp.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
znamení : KozoHroch
heh myslíš?? Ja mám pocit, že to tu posledných 22 rokov ide z kopca. nechcem byť pesimista ale bude horšiezelvotron píše:Nojo copak na Slovensku, tam je hejmayo456 píše:U nás zákon 19/2001 oprávňuje vládu SR vydávať nariadenia vlády na vykonanie európskych smerníc a medzinárodných zmlúv, sú tam aj oblasti, ktoré takto môže upravovať. Ak takýto zákon nie je, smernica o moderátoroch nemôže byť priataDrobek81 píše: to je nadrazene, stejne jako ustava
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.