Nezáleží,jestli pasují nebo ne, ale na odběru proudu. Kolik mají ty halogenky watů?ToFFi píše:to mne je zatial zbytocne pridavat relatko,pretoze halogenove ziarovky co mi dal oco, pasuju do klasickej povodnej paraboly miesto povodnych ziaroviek
ToFFiho 2101
Moderátor: Moderátoři
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- ToFFi
- Kontaktovat uživatele:
pfuu mam ich v garazi,teraz vecer to nepozrem,dufam ze netrepnem somarinu ale sa mi zda ze 65WLuděk Ondrůch píše: Nezáleží,jestli pasují nebo ne, ale na odběru proudu. Kolik mají ty halogenky watů?
VAZ 2101 r.v.1978 - komplet foto z renovácie
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Základní háštyrky jsou 55/60 W, což je tak jako tak víc než obyčejný žárovky. Prostě relata už to celkem chce.
Jinak auto se zdá pěkný. Měl bych dotaz - má to trojpáčku? (Jsou stěrače a ostřikovače ovládaný páčkou u volantu?)
Jinak auto se zdá pěkný. Měl bych dotaz - má to trojpáčku? (Jsou stěrače a ostřikovače ovládaný páčkou u volantu?)
Naposledy upravil(a) Laďuša dne ned bře 20, 2011 22:31, celkem upraveno 1 x.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- ToFFi
- Kontaktovat uživatele:
aha,a vies mi prosim poradit kde presne tie relatka zapojit ? a aky typ ?Luděk Ondrůch píše:V tom případě jednoznačně relátka.
- ToFFi
- Kontaktovat uživatele:
Dik moc za pochvalu,trojpacku nema,cez tyzden nafotim interier,bude to tam vidno,na stierace je vypinac vedla svetiel,ostrekovace su tie tzv.mechanicky ovladane jednym gumenym knoflikomLaďuša píše:Jinak auto se zdá pěkný. Měl bych dotaz - má to trojpáčku? (Jsou stěrače a ostřikovače ovládaný páčkou u volantu?)
- MartasBrno
K těm relátkům - myslím, že úplná přísnost by být nemusela, ale je dobré vědět, že kontakty v páčkách jsou OK. Jde o to, že jsou nějak dimenzované a při zvýšení odběru se začnou projevovat slabá místa tím, že začnou odcházet. Ale jestli je to spíš koníček než pracant, nebál bych se to nechat v originále.
Kdyby tam ty relata šly, přimlouval bych se za instalaci po vzoru novějších modifikací, teda podle toho, co dělal výrobce později. Je to už vyzkoušené.
K barvě prahů - myslel jsem to s nadsázkou, tu černou barvu, samo, že originál je jenom jeden a k tomu ty chromované lišty a hotovo.
Kdyby tam ty relata šly, přimlouval bych se za instalaci po vzoru novějších modifikací, teda podle toho, co dělal výrobce později. Je to už vyzkoušené.
K barvě prahů - myslel jsem to s nadsázkou, tu černou barvu, samo, že originál je jenom jeden a k tomu ty chromované lišty a hotovo.
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
Budeš potřebovat 2 kusy automobilového relé (jeden na potkávačky a druhý na dálkové světla) třeba toto: http://www.ges.cz/-am3-12p-ges05701313.html Stačí ti spínací, ale pokud použiješ přepínací tak to nevadí.ToFFi píše:aha,a vies mi prosim poradit kde presne tie relatka zapojit ? a aky typ ?Luděk Ondrůch píše:V tom případě jednoznačně relátka.
Najdi si na pojistkové skříňce dráty od přepínače světel k pojistkám na světla (jeden je pro potkávačky a druhý pro dálkové) vypoj je s pojistkovky a zapoj je na ovládací kontakt relé (číslo 86). S pojistkovky si natáhni drát od přívodního kabelu od baterie na silový kontakt relé (číslo 30) a ze spínaného kontaktu (číslo 87) natáhni drát na původní místo v pojistkovce (tam odkud odpojils původní drát od přepínače). Poslední kontakt (číslo 85) natáhni někam na karoserii (třeba pod šroubek co drží pojistkovku ke kastli). Pokud použils přepínací tak poslední kontakt (číslo 87a) nech volný. Čísla kontaktů jsou vyznačena zespodu relé.
VAZ 1117
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ten priestupok bola zatim vzdy rychla jazda, telefonovanie za volnatom a podobne chujoviny, na kolesa sa vzdy pozrel ale neriesil to, keby natrafis na neako OBR zleho policajta mozno by to hrotil, najazdil so tak asi 10tkm a z toho ma tak 7x zastavili ci uz v SR/CR a nikdy nepovedali nic na kolesaToFFi píše: ger007:policajti vobec nedali pokutu za to ze niesu zapisane ? alebo povedali nieco po oznameni ze ci viete akeho priestupku ste sa dopustili ? nerad by som platil nejakych zbytocnych 200e za to,lebo podla toho co som cital tak pokuty za nedodrzany rozmer diskov by sa mal pohybovat na tej urovni tych 200e
Nie som si istý ale myslím že novšie Lady majú svetlá zapojené cez relátka a že sa to týka len tých starších. ak ich tam nemáš a dal by si žiarovky H4 60/55 W nemusíš dávať relátka vraj to takto vydrží. ak ale tie silnejšie tak potom by som ich tam dal. Čo sa týka žiaroviek H4 do pôvodných parabol teda s pätkou P45t a nie P43t ako má štandardná H4 žiarovka tak tie do pôvodných svetiel nepasujú. resp rozmerovo pasujú ale nedá sa tam potom založiť ten plastový kruh čo drží žiarovku. aspoň mne to nepasovalo.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
- ToFFi
- Kontaktovat uživatele:
tak,po tyzdni som mal konecne opat cas previest sa na auticku a ist spravit par zaberov,mimochodom aj interier trochu a aj motor,potahy som ale nedaval dole ako som slubil,pretoze nebolo na to moc casu,mozno nabuduce,rozhodne vsak ak chcete pozrite foto a komentujte Vladne Vazidlo ...dik
- Jakub Metelka
- Kontaktovat uživatele:
ToFFi, krása.Sakra ty máš ty potahy co sháním .
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)