El.okna
Moderátor: Moderátoři
El.okna
Z čeho dopasovat?nebo nějaky univerzal,kde,a za kolik?
PS:aA nezapomente mi zase napsat že ze sve laděnky dělam automatickou pračku
PS:aA nezapomente mi zase napsat že ze sve laděnky dělam automatickou pračku
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem na webu tohle tak otom uvažuji.
http://www.12345.cz/?pge=detail&id=76
-
- Kontaktovat uživatele:
no nevim, jestli to maj starý lady stejně jako samara - jako že myslím že jo - tak ti zrz tapecírunk zustane koukat osička tý kličky nebo jí budeš muset uříznoutBARTEK píše:Dnes jsem na webu tohle tak otom uvažuji.
klima je super vec, el. stahovanie okien tiez, rovnako aj ine pomocky, no automat prevodovka to je podla mna privela. Este tak sekvencka. Ale to je len moj nazor
Klimu mam uz nachystanu na zamontovanie(uz 2 roky a stale neni cas ) a stahovanie okien ked som posledne zhanal, tak nejaky talian robil na Lady origos(01-07)., vychadzalo okolo 6500Sk, co je dost aj preto som to nekupil, no uz ani neviem kde som to videl. Ta cena za ten univerzal je super, najst nieco take v SR a beriem to
Klimu mam uz nachystanu na zamontovanie(uz 2 roky a stale neni cas ) a stahovanie okien ked som posledne zhanal, tak nejaky talian robil na Lady origos(01-07)., vychadzalo okolo 6500Sk, co je dost aj preto som to nekupil, no uz ani neviem kde som to videl. Ta cena za ten univerzal je super, najst nieco take v SR a beriem to
-
- Kontaktovat uživatele:
pamatate na manika co bol na 1.bechynskom zraze?mal elektriku na oknach a povedal ze keby to mal robit este raz tak radsej nie...pretoze ak idu niekomu okna len z 1/2 tak tazko ako mne, tak neviem aky lodny motor to utiahne...aj jemu to vraj prveho polroka len palilo motorceky a nic ineho to nerobilo...
v tomto je 120na lepsia, ma bowdemy a iny system vytahovania okien...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Chapy neblaznete s kupovanim nejakych stahovani za 3500,- kde jste to videli.Uz jednou jsem tady (kdysi) rikal ze jsem v Nedvezi sehnal ty vase "univerzaly" je to z nejakyho Fiata,komplet se vsim za 500,- kus.To znamena ze za 1000,- mate predni okna v elektrice!Jo a ze vam to jde ztuha... neni to nahodou tim ze ta lanovkova draha z automobilky vytvorena ke stahovani okynka a posilovani ridicove leve ruky je uz sucha rezava jak zrzava kocka?Ktera stejne pri predelavani do el. poleti dlouhym tahlym obloukem do nejblizsi popelnice?Ukazu vam dvere, projit musite sami...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
ja jsem si predelal okýnka na 21011 na okýnka z 2105 a stahovaní jsem použil ze staré alfy 124?ted presne nevim,ale okýnko mi slo také hodne ztuha,ale fungovalo to.ted to musim predelat do 2107.fungovalo me to hodne spolehlive,jenom ta montaž ,to byl ojeb.,jinak jsem zachoval vsechny ty kladky a stejne tažení lanek.
MYSO : KDO MAŽE,TEN JEDEMyso píše:pamatate na manika co bol na 1.bechynskom zraze?mal elektriku na oknach a povedal ze keby to mal robit este raz tak radsej nie...pretoze ak idu niekomu okna len z 1/2 tak tazko ako mne, tak neviem aky lodny motor to utiahne...aj jemu to vraj prveho polroka len palilo motorceky a nic ineho to nerobilo...