Vcera vecer som mal zaujimavy telefonat, volali rodicia, ze pocas jazdy na Priore len rana a potom skripot, buchot, treskot - vysli von a tlmic vyfuku tahali po zemi
Odhrdzavel a odpadol: http://img52.imageshack.us/slideshow/we ... 0281hd.jpg
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
no, ze vydrzi len nieco vyse 2 rokov som necakal a tentokrat som v tom nevinne - ruski inzinieri urobili chybu , najprv vyfuk natreli az potom privarali drziaky a nasledne to uz nicim neosetrili. Ked sme to kupili, rozmyslal som, ze to dam nasopovat hlinikom, ale nejak som na to zabudol a teraz sa to pripomenulo samo.
Kazdopadne to privarenie spat je len take nudzove riesenie, podla stavu zvysnych casti mozno predpokladat, ze za chvilu na nom bude dier ovela viac(spoje a uchyty), takze bud kupim na UA novy vyfuk alebo ho u Janodob-u necham vyrobit...
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Mě dycky dřív uhnila ta spona. Tahle do toho taky nemá daleko. Pěkně orezlej i ten omezovač, ten mám možná míň. Aspoň že tam dali nový silentbloky a ne ty z feldy, co se furt trhaly (i když ty z feldy drží, trhaly se ruský originály ).
No čo som ja kukal, tak zatial to vyzeralo vcelku v poho, ale asi by som sa mal lepšie pozret inak predná kapota na mietach kde kamienky odlúpili lak trocha začína kvitnúť, ale to sú len také bodky.
mne kapota nekvitne, vyzera to na pozink, nie?
Inak za ten vyfuk som pisal Tommelovi hned ako sa to utrhlo a on mi odpisal, ze to kukal nedavno a bolo to OK. Myslim, ze v zime a soli to ide veeelmi rychlo
Kto bude chciet vyfuk od madarov, nech sa ozve
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
To je kapota fotená asi tak z dvoch centimetrov a odlúpené z laku a tam to začína hrdzavieť. Neviem ako to tý rusáci pozinkovali, ale čo máme 10 ročnú fábiu a tam je tiež dosť toho poolupované po zimách, ale zatial tam na kapote ani náznak hrdzy nebol.