Vót éto těchnikaradek mb píše:A taky signalizace spálené žárovky mi funguje nejen na brzdová,ale i na přední a zadní světla-prostě klasický potkávačky.

Moderátor: Moderátoři
Vót éto těchnikaradek mb píše:A taky signalizace spálené žárovky mi funguje nejen na brzdová,ale i na přední a zadní světla-prostě klasický potkávačky.
Čti <<Obsah fóra LADAklub - Forum » Nová řada (2110 - 2112) » Elektrická soustava » světlo nefunguje>> str.3 a dále. Máš to objasněno vyčerpávajícím způsobem. Tobě asi nemusím vysvětlovat, že jde o systém bočník / komparátor.MartasBrno píše:Promiňte mi narušení této debaty, ale 110ka má kontrolu funkce světel pomocí proudového relé, nebo nějaké obdoby proudového relé?
Děkuji.Petr HC píše:Čti <<Obsah fóra LADAklub - Forum » Nová řada (2110 - 2112) » Elektrická soustava » světlo nefunguje>> str.3 a dále. Máš to objasněno vyčerpávajícím způsobem. Tobě asi nemusím vysvětlovat, že jde o systém bočník / komparátor.MartasBrno píše:Promiňte mi narušení této debaty, ale 110ka má kontrolu funkce světel pomocí proudového relé, nebo nějaké obdoby proudového relé?
Edit: začíná to už na str.1
[ Komentář přidal: zelvotron: čt říjen 21, 2010 14:07 ]
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... sc&start=0